Erről az acélbetétesről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
ez lenne az első acélbetétesem, és nem tudom hogy ez jó-e vagy sem, Steel,
14/l
2013. aug. 7. 14:34
11/15 anonim válasza:
bocsi utolsó vagyok kihagytam: hozzátartozik az is, hogy fél óra befűzni a 20 sorost...haverék alig szoktak röhögni ha valahol le kell vennem...xD
12/15 anonim válasza:
Annyit hozzátennék, hogy ha alacsony vagy, nem ajánlanék 20 sorost, mert előnytelen, nagyon rövidíti a lábat, és baromi sok idő befűzni:D szóval előtte próbáld fel, nézd meg egy egész alakos tükörben, hogy tényleg előnyös-e. Én inkább a 10 sorosat ajánlanám, pedig tényleg gyönyörűek a húszasok : )
13/15 anonim válasza:
Jól néz ki, de ha jót akarsz magadnak (és végső soron a pénztárcádnak is), akkor nem Steel-t veszel.
14/15 anonim válasza:
nekem nem tetszik sztem túl hosszú a szára, mindig kiváncsi voltam rá de nem volt kitől megkérdezzem hogy mennyi idő egy ilyet le-, felvenni?
15/15 anonim válasza:
nekem ilyenem van, nincs vele semmi bajom (persze be kell törni) felvenni csak elsőre sok idő, belső oldala cipzáros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!