Akkor mégis hogyan öltözködjek?
Ha plázacicásan öltözködöm r*banc vagyok.
Ha lazásan akkor csőves.
Ha csak úgy stílustól függetlenül akkor nincsen pénzem ruhára úgy kukáztam őket.
Ha magassarkút veszek ismét ri*anc vagyok, ha tornacipőt, akkor tucat.. Akkor mégis mi a jó? Nem tudok mit írni azokra a válaszokra, hogy "úgy öltözködj ahogy neked tetszik, szarj másokra", mert ENGEM ÉRDEKEL MÁSOK VÉLEMÉNYE!
Soha nem leszel jó mindenkinek. Aki nem kedvel, az megtalálja azt, amibe beleköthet rajtad.
Ha olyan stílusnál, ruháknál kötsz ki, ami nem te vagy, az meg fog látszani, és még több beszólást kaphatsz.
És akkor miért nem lehet, hogy egyszer ezt hordod, egyszer ezt?
Miért kell magadat egy stílusba beskatulyázni?
Ha jól összeválogatod a ruháidat cipőidet akkor pont jó leszel.
Magassarkút is lehet úgy felvenni, hogy ne ribizlinek gondoljanak. A tornacipő is olyan hogy ha passzol a ruhádhoz akkor nem azon fog fennakadni másoknak a szeme, hanem azon hogy jól összeválogattad a cuccaid. :)
Ha plázacicásan öltözködöm r*banc vagyok. ->lányok
Ha lazásan akkor csőves. -> lányok pár fiú
Ha csak úgy stílustól függetlenül akkor nincsen pénzem ruhára úgy kukáztam őket. -> pár lány
Ha magassarkút veszek ismét ri*anc vagyok, ha tornacipőt, akkor tucat.. ->lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!