Szerintetek hol vannak jobb ruhák? New Yorker vagy Tally weijl?
Figyelt kérdés
Az ár az nem számít de szerintetek hol vannak jobb, stílusos ruhák?2013. aug. 6. 07:30
11/12 anonim válasza:
regebben imadtam a tally-t foketna parducmintas ruhak es a csili villi pink meg hasonlok miatt de mara mar total el swag-esedett iyen hatalmas aranylancokkal meg stb..mostanaba csak.new.yorkerben vasarolok
12/12 anonim válasza:
Én mind a kettőt nagyon szeretem a New Yorkerben csak felsőket veszek, a tallyben farmert is, szerintem mind a két helyen jó cuccok vannak, és nagyon szeretem is,Tally kicsit drágább, de nem vészes, a New Yorkerben meg vannak 1790 - ért is nagyon jó pólók, sőt olcsóbban is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!