Gáz ha nem hordok csőgatyát?
nekem meg a trapézgatyák a kedvenceim mégsem érzem magam megkülönböztetve
legalább nem vagy olyan, mint a többi, hogy felveszi azt, amit a divat diktál, de nem is áll jól neki...
Egyenesszárút hordok...:)
És nem ők éreztetik velem csak furcsa, hogy kitűnök az átlagból. Sosem bírtam ha kitűntem a tömegből v feltűnő voltam.
olyat hordj, amit neked tetszik, te jól érzed magad benne!
én pl cső és répanadrágban érzem jól magam, a trapézos nadrágokat kicsi korom óta rühellem XD
16/L
Hordj olyat, ami jól áll, és kényelmes is!
Amúgy én csőnadrágot és egyenesszárút is hordok, a trapéznadrágot és a répanadrágot nem szeretem, és nem is állnak jól rajtam.
nekem sincs csőgatyám:D Bár én szeretnék..csak sajnos vastag a combom meg a vádlim szerintem - bár a barátaim szerint egyáltalán nem.Na mindegy,nem is próbáltam még:) Amúgy pedig sok olyan lányt lányok aki nem hord csőgatyát.
Viszont nekem van egyenes szárú nadrágom,amit imádok...Azaz,nem az a nagyon cső nadrág,hanem egyenes a szára és annyira jó^^
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!