Milyen cipőt hordotok black metálosok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 19:41
1/4 anonim válasza:
Egyszerű sportcipőt, néha túrabakancsot, esetleg szandált.
Nem divatolok, csak a műfajt szeretem.
2/4 anonim válasza:
én a martenseimet nagyon szeretem (lány vagyok:)) és nagyon sok színben van:D
3/4 anonim válasza:
én általában magas szárú tornacipőt, vagy a klasszikus magas szárú fehér Pumát. :)) Egyébként hozzám, és a legtöbb black metaloshoz hasonlóan nem nagyon követjük a zenéhez illő divatot, az old school arcok is mind egytől-egyig farmerban, terepszínű gatyában, torna és deszkás cipőben, zenekaros, vagy sima, egyszínű pólóban nyomulnak, kiegészítésként néha egy kisebb szegecses karkötővel, valamilyen nyaklánccal, azt ennyi. Szerintem nem a cipő teszi az igazi blck metálost, úgyhogy nyugodtan felhúzhatsz bármilyet, amelyik neked tetszik!:)
4/4 anonim válasza:
Nem mondanám magam kimondottan black metalosnak, mert mást is hallgatok, de legtöbbször fekete acélbetétes bakancsot hordok vagy tornacsukát. De csatlakozom a 3. válaszhoz, sok ismerősöm még annyira sem követi a metalhoz "elvárt" divatot, hogy nem is vannak mindig full feketében, és legtöbbször sima sportcipőt vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!