Van itt olyan lány aki nem szokott a szoknya alá bugyit venni?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért??2013. aug. 3. 23:52
1/11 anonim válasza:
hát szerintem aki nem vesz alá az nagyon buta.. higiénai szempontbol es etikai szempontbol is aki normális az vesz fel bugyit
2/11 anonim válasza:
Otthon bugyi nélkül slattyogok,néha mãshol is.Az oka pedig az,hogy a tanga kidörzsöl,a nagyobb bugyiktól meg klausztrofóbiám lesz.
3/11 anonim válasza:
Naná.
Hát van, hogy nem veszek fel alá, mert pl. a barátommal találkozom, és mindig nagy a meglepi, ha észreveszi, hogy nincs rajtam, olyankor alig várja, hogy hazaérjünk. : D Meg ilyenkor melegben tök jó, szellős, szabad érzés.
4/11 A kérdező kommentje:
De komoly.:D De szerintetek sokan nem vesznek fel??
2013. aug. 4. 10:12
5/11 anonim válasza:
Nagyon kevés az,aki nem vesz fel.
6/11 anonim válasza:
Szerintem igénytelen, aki nem vesz föl.
7/11 anonim válasza:
Hát én bugyi nélkül biztos nem indulnék el!:D
8/11 anonim válasza:
nem-e te is azon gondolkozol hogy hippi leszel és nem veszel bugyit semmi alá ?:D
9/11 A kérdező kommentje:
nem-e..:D
2013. aug. 4. 15:34
10/11 anonim válasza:
3. vagyok.
Miért lenne igénytelen dolog? Attól még én is ugyanolyan ápolt nő vagyok és szeretek adni magamra, de élvezem, ha van egy ilyen kis perverz titkom, ami nem mellesleg kényelmes is. Szerintem ebben nincs semmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!