Mi a divat mostanában a fiatalok körében? Milyen stílus?
A gyémántnak mondott fülbi az sztem semmilyen divatirányzathoz nem köthető, de ha mégis akarom akk én a disco-s felé hajlanák, vagy a metroszexualitás jegyéhez kötném! Am én is akarok olyan fülbit, már ki is néztem egyet magamnak, remélem a szünet alatt nem veszik meg!
A fiúk meg a lányok között már nagyon elmosódott a határ, a fiúk kezdenek elnőiesedni(Szűknadrág,rózsaszín cuccok, vasalt haj, smink, csecsebecsés kiegészítők, lábszőrtelenítés,stb...)
De hát... az idők változnak, a divat változik..., régen is volt divat(pl.:hippi) és ez így van rendjén!
19/F
Szerintem a Retro az a "stílus" ami abszolút minden fiatalon, de időseebbeken is látható (:
De szépen fogalmaztam xD
LL
Nincs itt semmiféle retró stílus, az ugyanis ilyen (vagy legalábbis ilyesmi):
Az, hogy a sok izetlen (már bocs) a Retro nevű boltban szerzi be a hűdemenő cuccait, annak semmi köze a retro stílushoz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!