Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a divat mostanában a...

Mi a divat mostanában a fiatalok körében? Milyen stílus?

Figyelt kérdés
Még mindig az emo a divat?Vagy annak már vége?És ha igen,akkor mikor lett vége?És most mi az új trend?(Pl sokszár látok fiúkat,akiknek ilyen nagy "gyémánt" van a fülében,az milyen stílusba sorolható?)
2009. okt. 25. 10:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
A "légy önmagad és ne kövesd a divatot" stílus a divat.
2009. okt. 25. 10:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Ilyenről tudna vki képet linkelni?Én mindig csak az egyforma embereket látom,nem igazán tűnik ki senki,azt meg azért nem hinném,h senki nem "divatol" :)
2009. okt. 25. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

A gyémántnak mondott fülbi az sztem semmilyen divatirányzathoz nem köthető, de ha mégis akarom akk én a disco-s felé hajlanák, vagy a metroszexualitás jegyéhez kötném! Am én is akarok olyan fülbit, már ki is néztem egyet magamnak, remélem a szünet alatt nem veszik meg!

A fiúk meg a lányok között már nagyon elmosódott a határ, a fiúk kezdenek elnőiesedni(Szűknadrág,rózsaszín cuccok, vasalt haj, smink, csecsebecsés kiegészítők, lábszőrtelenítés,stb...)

De hát... az idők változnak, a divat változik..., régen is volt divat(pl.:hippi) és ez így van rendjén!

19/F

2009. okt. 25. 11:30
 4/13 A kérdező kommentje:
A többiről még csak-csak hallottam,de ez a lábszőrtelenítés azért sziven ütött :S És hogy ezt így le is írod,h a férfiak kezdeneke elnőiesedni,ez nektek jó?Jól érzitek így magatok a bőrötökben,h férfi létetekre nőiesek vagytok?Ez belső jegyekre is vonatkozik,vagy csak külsőre?És ha igen,akkor miben,mennyire?Amúgy köszi az eddigieket!
2009. okt. 25. 11:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a Retro az a "stílus" ami abszolút minden fiatalon, de időseebbeken is látható (:

De szépen fogalmaztam xD

LL

2009. okt. 25. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Nincs itt semmiféle retró stílus, az ugyanis ilyen (vagy legalábbis ilyesmi):

[link]

Az, hogy a sok izetlen (már bocs) a Retro nevű boltban szerzi be a hűdemenő cuccait, annak semmi köze a retro stílushoz.

19/L

2009. okt. 25. 12:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nem magamról beszéltem amikor leírtam a lábszőrtelenítést meg ezeket! Sosem csinálnám! A fülbevalót meg a hajvasalást bevállalom, mert fülbim van, hajamat meg vasalom néha! De a többi nálam is kiveri a biztosítékot! Nagy általánosságba beszélek és ha te eddig nem vetted észre, akk nyisd csak ki a szemed és nézz körül az utcán, vagy akárhol, ahol emberek is járnak!
2009. okt. 25. 13:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát én kinyitom,de nem tidom belőle se azt leszűrni,h szőrös-e a lábuk,se azt,h belsőre mennyire nőiesek:)
2009. okt. 25. 14:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Na jól van, akk aludjál inkább!
2009. okt. 25. 14:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Inkább majd este
2009. okt. 25. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!