Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki segítene rendelni a...

Valaki segítene rendelni a vans.com-ról?

Figyelt kérdés

[link] ezt a cipőt szeretném megrendelni(pool green canvas authentic)

mo-n 17k körül van az ára, de ha találok is ilyen színbe nincs a méretembe... eredetileg csak 10kba kerül + házhozszállítással is csak gondolom 2-3k ft jön rá max. valaki tudna segíteni hogyan kell rendelni?

2013. aug. 3. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Kiválasztod a cipő színét, beírod a méretet (select size) megadod a mennyiséget (select quantity)

2. beteszed a "kosárba" majd rákattintasz a (itemre)

3. új oldal jön elő ahol kiírja mennyi a cipő ára, és lehetőségek amik közül választhatsz.

4. Mivel még nem vásároltál náluk így neked a " Guest Customers" kell lépned (vendék ügyfél)

5. új oldal, és szépen kitöltöd az adatokat. Majd le lesz írva hogy miképpen fizess, (pay pal)

Minden szépen le van írva

2013. aug. 3. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem probald meg vateran nezni, sokkal olcsobb :) baratnomnek vaterarol kuldtem linket es 1-2 honapon belul megjott az eredeti vanse..

amugy budapesti vagy? mert ha igen (vagy pest megyei) akkor tudnam ajanlani a premier outlet centert, ott van valami playersroom feleseg, ott multkor 17 ezerrol leertekeltek 4 ezerre a vans cipoket. durva mi?:D

vaaagy ha biztosra akarsz menni akkor tudok linkelni egy facebookos oldalt ahol szallitassal egyutt 9990 forintert vannak vansek. csak most nem ugrik be a neve, de mindenkepp utanakeresek, mert levan mentve a kedvencek koze, szivesen elkuldom ha erdekel :):)

nos remelem tudtam segiteni!!

2013. aug. 3. 01:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző ugye tudod, hogy vaterán azért olcsóbb, mert hamis?:D

És ezek a vansek is 10k-ba kerülnek.

2013. aug. 3. 01:24
 4/5 anonim ***** válasza:

megneztem a baratnomet es nem hamisitvany :) az osszes letezo buktatot megneztem a cipon es en mondom neked hogy "atment a teszteken"(ugymond) :D

2013. aug. 3. 01:30
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat!! igen pesti vagyok már voltam outletben biatorbágyon eszméletlen dolgokat lehet beszerezni ha ügyes az ember, ha legközelebb arra járok mindenképp megnézem! és nagyon segitene ha megkeresnéd azt a linket :) köszönöm :)
2013. aug. 10. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!