Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap megyek Pestre, hol...

Holnap megyek Pestre, hol vásárolhatok jó ruhákat kicsit olcsóbban? Milyen üzletek vannak?

Figyelt kérdés

2013. aug. 2. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:

semmikeppen ne vasarolj a vaci utcaban meg a belvaros kisboltjaiban! ott minden bazidraga :S

bar a harminckettesek teren, pont a 4-6-os villamosmegalloval szemben van egy party 22 nevu turi, ahol csak markas cuccok vannak nagyon olcson. igaz hibas par darab (ezert olcso), de azert komnyen javithatoak !:)

koki terminalba se menj mert az egy nagyon sznob hely.. allee es kornyeke egesz turheto, ott most a new yorkerben -70%-os akcoi van. h&m is nagyon jo szerintem meg a c&a :) pull&bearben sem erdemes nagyon vasarolni mert az egekben vannak az arak.. meg talan a leertekeltek amiket javaslok hogy nezz meg :)

bershka ugyanez, talan ott tobb a leertekelt cumok :D

hmm.. westendben erdemes megnezni a tally weiles cuccokat, most ott is akcio van es ott is (marmint westendben) van h&m es c&a is :)

2013. aug. 3. 01:25
 2/2 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel. + terranova, az árkádban van, érdemes szerintem megnézni, nagyon sok jó cucc van ott, olcsók is, felsők 1000-2000-ért, az igazán nem sok pl. zarához képest. meg láttam bőrkabátot 5000-ért, retroba meg pl. 15000-ért vettem tavaly, és semmivel sem volt jobb mint pl ami a terranovában vagy az előbb említett boltokban kapható..
2013. aug. 3. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!