Milyen ez a kövéreknek szóló ruha?
Figyelt kérdés
(további képek: [link]
Mit gondoltok az 1. képről? És a 2-ról, illetve ezekről a maxiruhákról, és az összhatásról? (kövér nő-ruha)
2013. aug. 1. 18:32
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Az első botrányosan szar,a második szimplán előnytelen, a többi túl csiricsáré.
3/8 anonim válasza:
Kb egyik se tetszik, de az első tényleg szörnyű
4/8 anonim válasza:
az első konkrétan olyan mintha bekakkantott vna a képen látható nőci..
és a többi ruha se igazán tetszik.. egyik sem előnyös.. pl egy alacsony duci nőnek miért kell maxi ruha? még jobban összenyomja és zsák hatást kelt.. sokkal jobban tud kinézni egy rédig érő ruha és a combot ez is takarja
5/8 anonim válasza:
térdig* sorry for my mistake.. xD
6/8 anonim válasza:
Csak egy kérdésem van: miért?
Nem azzal van a baj, hogy kövér vagy. Mert kövéren is lehet igényesen kinézni. De ezek a ruhák... még vékony lányokon is nagyon gázul állnának :(
7/8 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képeken.
Szerintem nagyon gázosak...
2013. aug. 2. 15:45
8/8 anonim válasza:
nem szeretnék megbántani senkit, de szerintem pont a célközönség számára a legelőnytelenebbek ezek a ruhák (nagy minta, keresztbe csík stb.) :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!