Kánikulában miben menjek állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Fekete térdig érő cicanadrág, meg egy sima hosszított felső milyen lenne? Eladói állás...Vagy hosszúnadrág magassarkú?
Rövidnadrágban nekem nincs elegáns.
2013. aug. 1. 10:35
11/17 anonim válasza:
Akik meg itt mondják, hogy eladói állásra menjen elegánsnak, csak nézzenek körbe, hogy mit viselnek a főnök beleegyezésével a plázás eladók... olyan távol van az elegánstól, mint Makótól Jeruzsálem. Dolgoztam diákmunkában plázában, láttam egy-két dolgot.
12/17 anonim válasza:
Szerintem valamilyen szoknya(nincs kint a fenék)és Vékony(nem átlátszó)blúz,meg magassarkú(nem 20 centis).
13/17 anonim válasza:
Drága, cicanaci mióta elegáns?Nő vagy, vegyél fel szoknyát egy felsővel, blúzzal.
14/17 anonim válasza:
Az mindegy miben dolgoznak az alkalmazottak... az állásinterjú más, oda igenis rendesen fel kell öltözni!
15/17 anonim válasza:
11-es! Nyilván mi sem kosztümös szoknyára gondoltunk. És igen, lehet, hogy a főnök nem lesz kiöltözve, de akkor is jobban megmarad az emlékezetében az, aki interjúhoz illően van felöltözve. (Feltéve ha normális eladót keres, és nem plázacicát).
16/17 A kérdező kommentje:
Nem írtam 1 szóval sem, hogy számomra a cicanadrág elegáns...:) egyébként végül a hosszúnadrág magassarkú nyert, igaz, hogy meleg volt picit, de rövidben nincs állásinterjúhoz méltó, a cicanadrág meg egyértelműen furcsa lett volna, pedig volt, aki abban volt :) bekell szereznem 1 alkalmibb szoknyát :)
2013. aug. 1. 20:24
17/17 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 1. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!