Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kánikulában miben menjek...

Kánikulában miben menjek állásinterjúra?

Figyelt kérdés

Fekete térdig érő cicanadrág, meg egy sima hosszított felső milyen lenne? Eladói állás...Vagy hosszúnadrág magassarkú?

Rövidnadrágban nekem nincs elegáns.

2013. aug. 1. 10:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akik meg itt mondják, hogy eladói állásra menjen elegánsnak, csak nézzenek körbe, hogy mit viselnek a főnök beleegyezésével a plázás eladók... olyan távol van az elegánstól, mint Makótól Jeruzsálem. Dolgoztam diákmunkában plázában, láttam egy-két dolgot.
2013. aug. 1. 11:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen szoknya(nincs kint a fenék)és Vékony(nem átlátszó)blúz,meg magassarkú(nem 20 centis).
2013. aug. 1. 11:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Drága, cicanaci mióta elegáns?Nő vagy, vegyél fel szoknyát egy felsővel, blúzzal.
2013. aug. 1. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
Az mindegy miben dolgoznak az alkalmazottak... az állásinterjú más, oda igenis rendesen fel kell öltözni!
2013. aug. 1. 12:13
 15/17 anonim ***** válasza:
11-es! Nyilván mi sem kosztümös szoknyára gondoltunk. És igen, lehet, hogy a főnök nem lesz kiöltözve, de akkor is jobban megmarad az emlékezetében az, aki interjúhoz illően van felöltözve. (Feltéve ha normális eladót keres, és nem plázacicát).
2013. aug. 1. 12:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem írtam 1 szóval sem, hogy számomra a cicanadrág elegáns...:) egyébként végül a hosszúnadrág magassarkú nyert, igaz, hogy meleg volt picit, de rövidben nincs állásinterjúhoz méltó, a cicanadrág meg egyértelműen furcsa lett volna, pedig volt, aki abban volt :) bekell szereznem 1 alkalmibb szoknyát :)
2013. aug. 1. 20:24
 17/17 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!