Hol tudnék hasonló szoknyát venni?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondoltam, csak kicsit hosszabba, olyan combközépig érőt vagy egy picit hosszabbat. Hol tudnék ilyet venni? Tudnátok még ilyen szoknyákat linkelni amik jól néznek ki?
2013. aug. 1. 09:39
1/2 anonim válasza:
az ilyen szoknyát simán meg lehet csinálni néhány egyszerű kiegészítővel.szerintem ez a szoknya nincs egybe,csak a csaj az egyik szoknyáját a hasáig erősítette azzal a barna övvel és alátűrt egy fölsőt.Ha találsz egy ehhez hasonló szoknyát,(picit hosszabbat) akkor vedd meg és erősítsd fel egy olyan övvel ami a képen van,és tűrj be hozzá egy fölsőt..
2/2 anonim válasza:
Ezeknek a szoknyáknak skater skirt a hivatalos nevük, most tele van velük minden. Ugyanilyet a C&A-ban láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!