Hidegben combzokni (szoknyával) alá harisnya?
Figyelt kérdés
Lehet testszínű harisnyát húzni alá, nem!?
Vagy az gáz?
17L
2013. júl. 30. 19:43
1/6 anonim válasza:
szerintem a combzokni nem nagyon illik a szoknyákhoz,legalábbis eddig nem láttam olyat akin nem mutatott volna viccesen
3/6 anonim válasza:
Persze, én is szoktam alá venni,testszínűt vagy feketét, bár nem tudom ez most a 40 fokban hogy jutott eszedbe.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi 2# természetesen nem a mostani hidegre gondoltam, hanem az őszre :D
csak már előre szeretnék bevásárolni pár cuccot
2013. júl. 30. 19:57
5/6 anonim válasza:
Bocsi az offért, de hol vettétek a combharisnyát? Én nem találtam még olyat, ami ne vágna be, pedig nem vagyok nagydarab, de a kínai méretek...:D
6/6 anonim válasza:
Hú ez nekem is nagyon tetszik. De mondjuk én 27 éves vagyok és munkahelyre szerintem nem merném felvenni, mert nagyon kihívó. Szerintetek is?
Engem is érdekelne, hogy hol vettetek ilyet harisnyát, illetve milyen anyagból van? Milyen cipő illik hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!