Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez nem túl magas egy 11 éves...

Ez nem túl magas egy 11 éves lánynak?

Figyelt kérdés
[link]

2013. júl. 29. 18:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
hát határeset
2013. júl. 29. 19:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
De az. Egy kislánynak alapból nem kéne magas talpú lábbelit hordani, mert még növésben van.
2013. júl. 29. 19:11
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
szerintem ha nem mindennapi viseletként hordja, akkor jó :) a kis kopogós cipellő is sokszor vannak ilyen magasak
2013. júl. 29. 19:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az! Az én szemembe eléggé gáz,h már minden 11 éves lány magassarkút hord, sminkel, meg ilyenek....Én 14 éves vagyok, nem sminkeltem még sose magam ( nem azt mondom, h ezt te csinálod ) és ballagtatáson volt rajtam először magassarkú. Szerintem az ilyen nem való neked.
2013. júl. 29. 19:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az előbb szaggatott leggings, most magassarkú...

Kislány, NE akarj már ilyen korán felnőni!

2013. júl. 29. 19:23
 6/14 A kérdező kommentje:
nem sminkelem magam egyszer kpróbáltam de olyan volt az arcomon az érzés hogy mindha tele lennék lisszttel
2013. júl. 29. 19:23
 7/14 A kérdező kommentje:
és csak évnyitóra akarok
2013. júl. 29. 19:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Évnyitóra se akarj!

Egy az, hogy nem illik, de ennél sokkal fontosabb az,

hogy még javában növésben vagy, ezért nem szabadna még öt percre sem ilyen cipőbe bújnod,

ha nem akarod, hogy teljesen eldeformálódott lábad legyen addigra, mire tényleg hordhatnál magassarkúakat.

2013. júl. 29. 19:30
 9/14 A kérdező kommentje:
igazad van de akkor milyet huzzak? légyszi adj ötletet
2013. júl. 29. 19:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám mond,hogy inkább ilyeneket hordjak mint amilyet,és 16éves vagyok.

Egyébként is oda van írva,hogy NŐI SZANDÁL.11évesen meg épp ,hogy csak felsős lettél.

Én balerinákat ajánlok.Nagyon szépek azok is,és kényelmesek.Van ugyan ilyen fazon laposba is egyébként.

2013. júl. 29. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.