Visual kei japán stílusú ruhabolt?
Online shop: Én a www.darkshop.hu -ról vettem szoknyát (bár ha fiú vagy akkor a szoknyákat ne nézegesd..xD). Méregdrága, de megéri, mert tényleg jó a minősége. Bár nem kifejezetten VK bolt, de vannak hasonló jellegű ruhák.
London, Camden town piac: Na ott aztán mindent találsz. Rengeteg üzlet, szuper cuccok. Egyszer voltam ott, és azt sem tudtam hová kapjam a fejem:) Google-n keress rá, és látni fogod a kép találatokon is, hogy miféle dolgok vannak ott.:D
De amúgy ha bemész kínaiba, más üzletekbe, rockerboltokba vagy akárhova, bárhol találhatsz VK-s holmikat csak ki kell fogni.:) Meg hát a kiegészítőkel is rengeteget lehet dobni még egy egyszerű farmer+póló szetten is.:D
Kiegészítőket találsz a Claire's-ben..:D
(Itt a weblapjuk a kedvenc kategóriámban, de természetesen még sokféle dolgot találsz, ha körülnézel!:D)
De ahol még sok ilyesmi cuccot láttam (bár az évekkel ezelőtt volt) az Ázsia Center.. Szerintem hamarosan nekem is újra el kéne látogatnom oda.:) Az egyik kedvenc pólómat ott vettem évekkel ezelőtt és a mai napig semmi baja!:)
Vaaagy keress fel egy ruhakészítőt és csináltass.. Az is megéri!:)
Remélem tudtam segíteni!^^
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!