Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek tetszik ha egy...

Lányok nektek tetszik ha egy fiúnak van fültágítója?

Figyelt kérdés
mondjuk max. 10milis
2009. okt. 23. 13:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Ha helyes a fiú és jól áll neki akkor igen. :D:D
2009. okt. 25. 20:03
 32/44 anonim ***** válasza:

"Attól mert van fültágítód, még nem biztos, hogy tudod mi az. Nekem például van lépem, és fingom nincs róla, mi az. Normális embereket nem érdekli, hogy hogy csinálsz hülyét magadból. Érdekes maradinak nevezni azt, aki nem szeret kapcsolatot tartani a többezer éves, igen sötét afrikai múlttal, ahol a brutális négerek mindenfélével szurkálták és vagdosták egymást és magukat. Engem általában nem érdekelnek a tinik hülyeségei, csinálják ha jól esik, de ez sajnos maradandó károkat okoz, így muszáj tenni ellen a magam eszközeivel, például kioktatni az ilyen kis hülyéket mint te. Aki 14 évesen már olyan baromi okos, hogy még."

Lehet h nem jelenti azt h tudom is mi az,de tudom. :)

elég tanulatlan lehetsz,ha nem tudod mi a lép. Akkor máshogy fejezem ki magam.. nem maradi vagy,hanem nem vagy nyitott a visszajövő ősrégi szokásokra..

te nevezel engem hülyének.. kacagnom kell.

:DD

Nem vagyok baromi okos,de biztosan modernebb felfogású és normálisabb gondolkodású vagyok mint te.

arról meg ne is beszéljünk h én tudom mi a lép. :D ugyhogy ebből talán arra is lehet következtetni h tanultabb is vagyok nállad.

2009. okt. 28. 15:37
 33/44 anonim ***** válasza:

"Lehet h nem jelenti azt h tudom is mi az,de tudom. :)

elég tanulatlan lehetsz,ha nem tudod mi a lép. Akkor máshogy fejezem ki magam.. nem maradi vagy,hanem nem vagy nyitott a visszajövő ősrégi szokásokra..

te nevezel engem hülyének.. kacagnom kell.

:DD

Nem vagyok baromi okos,de biztosan modernebb felfogású és normálisabb gondolkodású vagyok mint te.

arról meg ne is beszéljünk h én tudom mi a lép. :D ugyhogy ebből talán arra is lehet következtetni h tanultabb is vagyok nállad."

Ahha. Nem nyitott vagy, hanem divatmajom. Fingod nincs, honnan jön, szarod le a kultúrát, menő ezért csinálod. Buta is vagy, mert engem hülyézel le, amikor nyílvánvalóan nem én vagyok az. Az, hogy nem tudom, mi a lép: egy belső szerv, ami csinál valamit. Pontosan elég általános tudás, ha jobban érdekel rákeresek. Te meg valószínűleg még mindig a középiskola padjait koptatod, akkor még én is sokkal több, a mindennapi élethez teljességgel felesleges dolgot megjegyeztem, tán még a lépről is tudtam, mit csinál. Modernnek modern vagy, de ez nem feltétlenül egy pozitív tulajdonság.

2009. okt. 28. 17:18
 34/44 anonim ***** válasza:

"Ahha. Nem nyitott vagy, hanem divatmajom. Fingod nincs, honnan jön, szarod le a kultúrát, menő ezért csinálod. Buta is vagy, mert engem hülyézel le, amikor nyílvánvalóan nem én vagyok az. Az, hogy nem tudom, mi a lép: egy belső szerv, ami csinál valamit. Pontosan elég általános tudás, ha jobban érdekel rákeresek. Te meg valószínűleg még mindig a középiskola padjait koptatod, akkor még én is sokkal több, a mindennapi élethez teljességgel felesleges dolgot megjegyeztem, tán még a lépről is tudtam, mit csinál. Modernnek modern vagy, de ez nem feltétlenül egy pozitív tulajdonság."

Divatmajomnak nevezel,pedig nem is tudod ki vagyok. Magamat nem tartom annak,sosem érdekelt a divat és az sem h mikor mi a menő..saját magamat adom,ilyen egyszerű. :)

nem hülyéztelek le..valószínűleg valamit félreértettél,bár szerintem egyértelműen beszélek.

Igen,a középiskola padjait koptatom,erre nem lehetett nehéz rájönni,mivel már irtam h 14éves vagyok..

Am alapból nem értem mire megy ki ez az egész h te itt osztod az észt. :D Viszont jó h ilyen művelten adod elő amit akarsz. Igy én is ilyesfajta hangvételű válaszokat próbálok összehozni..

2009. okt. 28. 17:45
 35/44 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy legalább a fültágításban elzsibbadt agytekervényeidet megmozgattam kicsit... bár három karakter, az "úgy" leírására már nem tellett...
2009. okt. 28. 21:16
 36/44 anonim ***** válasza:

:"D

akkor még én kérek elnézést és kijavítom magam..xDD

*úgy

remélem boldog vagy.

(szólj ha még van gépelési hibám..-.-) :D

2009. okt. 29. 22:33
 37/44 anonim ***** válasza:

istenem hagyjátok már abba -.-" annyira utálom, hogy ilyen kis egyszerű dolgon is összevesznek az emberek. TOLERANCIA. ha szépen nyugodtan elmondtátok volna, hogy nektek nem tetszik a fültágító akk. nem lett volna ebből semmi. de itt mindenkinek okoskodni kell, úgy, hogy nem ismeri a másikat. nőjetek már fel.

am. kérdésre válaszolva ha illik a fiú személyiségéhez, arcához akkor semmi kifogásom nincs ellene.

2009. dec. 23. 19:18
 38/44 anonim ***** válasza:
igen! nekem nagyon bejön =]
2009. dec. 23. 22:58
 39/44 anonim válasza:
Szia!Az páromat úgy ismertem meg, hogy már akkor volt neki, persze elsősorban nem azért jöttem össze vele mert neki van, de őszíntén...már el se tudnám képzelni nélküle :) persze úgy is szeretném, de nagyon jól áll neki :)
2010. márc. 8. 08:37
 40/44 anonim ***** válasza:
igen, tetszik, 40ig bármi:D
2010. ápr. 3. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!