Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem merek venni ilyet mert...

Nem merek venni ilyet mert hülyén állnak a lábujjaim?

Figyelt kérdés
A 2-ik lábujjam picit hosszabb mint a nagylábujjam és ezért elöl nyitott magassarkút nem merek venni tudom nálam csúnyább lábúak is felveszik de nem akarok gáz lenni ,szerintetek nagyon gáz?
2013. júl. 25. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
-.-"
2013. júl. 25. 10:35
 2/7 anonim válasza:
kicsit,mert magassarkúban,még jobban előre fog csúszni :/
2013. júl. 25. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem a 2.-ik lábujja pár mm-rel mindenkinek hosszabb..

ne foglalkozz vele szerintem észre se lehet venni:)

2013. júl. 25. 11:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz. De egyébként én sem merek olyan magassarkút hordani, mert nekem meg ferdék a nagy lábujjaim, tehát azért megértelek :D
2013. júl. 25. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem hosszúak is meg ferdék is xd de én nem is szeretem a nyitott orrú cipőket, de szerintem nyugodtan vegyél fel nem hinném hogy bárki is pont a TE lábujjaidat fogja nézni meg kritizálni :D
2013. júl. 25. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan felveheted azt a cipőt.
2013. júl. 25. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ha kinyújtom (kicsit ferde :D) akkor a második ujjam kb. egy ujperccel hosszabb, mint az első. De nem nagyon zavar, ha valaki a lábujjam miatt ítélne el, amiről nem tehetek, és még csak változtatni se tudok rajta, akkor az annyit is ér.

Nyugodtan vedd fel, ha jól rzed magad benne, bár azokat a magassarkúkat én se szeretem, amiből kicsúszik két lábujjam a kis lyukon.

2013. júl. 25. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!