Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vegyek punkos pólókat,...

Hol vegyek punkos pólókat, farmer kabátot, felvarrókat Győrben vagy neten?

Figyelt kérdés

Belül punk vagyok, de kívülről is szeretném kicsit tükrözni..anyám nem enged bakancsot hordani fekete és szegecses cuccokat... :(

16L

2013. júl. 24. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, én a rockért vagyok odáig (mondjuk a punk zene is tetszik), ennek ellenére a tipikus rocker-kinézetért nem vagyok oda. Zenekaros polókot szoktam hordani farmerral meg tornacipővel, de például annak ellenére, hogy ilyen a zenei ízlésem, simán szoktam hordani tök hétköznapi pólókat meg ingeket is, de az, hogy mindig full feketében mászkáljak, távoláll tőlem. Szóval szerintem nem a kinézeten múlik, hogy igazi punk, rocker, stb vagy-e, hanem az belül dől el. A zenekaros cuccaim a headbanger, rockstore, usapolo, stb honlapokról rendeltem szinte mind. 17/f
2013. júl. 25. 11:23
 2/2 anonim ***** válasza:
A Rockpincében :) nagyon jó bolt,MINDENT árulnak,csak kicsit ki kell nyitnod a pénztárcádat. Mondjuk szerintem megéri :D Nézd meg a honlapot: rockpince.hu
2013. szept. 25. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!