Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek van különbség egy...

Szerintetek van különbség egy new yorkeres fullcap (bármilyen) és egy Dc-s vagy ilyen márkásabb között?

Figyelt kérdés
szerintem ugyanolyan jó az anyaga is csak 3x annyiba kerül a dc-s

2013. júl. 23. 22:57
 1/7 anonim válasza:
szerintem nincs túlzottan különbség. nekem a kínaiból vett cipőm ugyanaddig bírja mint a márkás.
2013. júl. 25. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
A márkát fizeted meg. Ez nagyon sok ruhával így van manapság.
2013. júl. 25. 16:55
 3/7 anonim válasza:

semmi. más van ráhímezve.

amúgy sokat fizetsz azért hogy DC van ráhímezve. ez kb + 3-4 ezret jelent

2013. júl. 26. 22:35
 4/7 anonim válasza:
AZ a különbség h márkás sapkában jobban árzed magad és a kisugárzásod is változik,mert a tény hogy az márkás, tudat alatt annyira feldob h sokkal magabiztosabb leszel. (saját tapasztalat :D)
2013. szept. 8. 15:18
 5/7 anonim válasza:
Attól jobb h veszel egy sapkát pl netről. lehet h drágőább de legalább nincs sok embernek olyanja a közvetlen környezetedben. én Pl. csak 5 GTFO s sapkát láttam mióta iskolába járok (egy hete)
2013. szept. 19. 20:50
 6/7 anonim válasza:

igazából manapság már nem a

Supra,a DC vagy bármely nagyobb márka gyártja a sapkáit...vannak nagy sapkagyártó cégek...akik ezeknek gyártanak(Starter,NewEra,Mitchell&Ness..satöbbi,satöbbi)én manapság már egyáltalán nem hordok DC-t az a baj hogy túl sok embernek volt régen is...és ma is elég sok embernek van,meg vannak azok akik lehúzzák meg lejáratják a márkákat...most ha meglátsz egy kínai mackónadrágos meg kínai pólós hülyegyereket egy DC sapival te nem gondolkozol el azon hogy ez így gáz?(nem szeretném senki anyagi helyzetét becsmérelni vagy bírálni..de akkor adjon jobban magára ha már egy sapira telt 7-10 ezret kiadni) akkor már öltözzön fel normális..átlagos márkás ruhákkal és akkor még jó..azt mondom hogy oké hordjon márkát de figyeljen akkor oda hogy jó is legyen az összkép...vagy pedig ha a kínaiban vásárol akkor jól nézze meg hogy ne legyen 32 es betűtípussal ráírva valami kínai sültcsirke recept vagy egy szép SPORT felirat....

2014. ápr. 4. 14:26
 7/7 anonim válasza:
előző vagyok,meg még annyit hogy manapság inkább a neves kosár,baseball,amerikai foci csapatok snapbackjei fogynak nagyon...a fullcap-et felejtsd mert már lejárt!
2014. ápr. 4. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!