Szeretitek az ilyen színes rövidnacikat?
Figyelt kérdés
Ha nem...akkor mit hordtok?
Milyen ruhákat a melegben milyen színeket fazonokat?
2013. júl. 23. 08:28
1/5 anonim válasza:
Szeretem, viszont én egy kicsit rövidebbeket hordok ennél:
Ugyanilyenem van csak beige színűben. Jobban szeretem a sötétebb árnyalatokat. Sok fekete, farmer, illetve barna árnyalatú nadrágom van.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nem annyira. Nem hordok színes rövidnadrágokat nagyon. Van fekete, sötétkék, fehér, drapp, hasonló fazonban de inkább rövidebben. Több a szoknyám és kisruhám.
4/5 anonim válasza:
Nem, sajnos nincs hozzá elég jó alakom, de fekete rövidnadrágot én is szoktam venni, ha nagy a meleg. Bővebb szárút veszek, mert az jobban áll a combomon.
5/5 anonim válasza:
Most nagyon menők a virágmintás rövidnadrágok! Én is olyat hordok, illetve farmert! A virágos az még vékonyítja is a combot és hosszítsa a lábat, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!