Érdemes a kínai üzletekben bikinit venni?
Akik nagyon hangoztatják, hogy a kínais meg a márkás fürdőruhák egyforma minőségűek, azoknak van összehasonlítási alapjuk? Ez ugyanúgy nem igaz, mint a fehérneműknél. Tudom, mert sokáig csak ilyen gagyi, piaci cuccokat hordtam, aztán végeztem a sulival, lett jó munkám, huszonéveim közepétől már vásárolhattam bárhol és megdöbbenve vettem észre, hogy ég és föld a különbség.
Ez a "csak a márkanevet fizeted meg" már csak a luxusmárkákra igaz.
Ha találsz olyat, ami tetszik és jól áll, nyugodtan vedd meg. Ha tönkre is megy egy év után, nem mindegy? Veszel egy másikat, még mindig csak egy márkás árának töredéke a kettő.
Én nagy különbséget nem tapasztaltam. Strandot, édesvizet egész jól bírják, a tengervíz pedig a márkásat is ugyanúgy tönkreteszi, kifakul, kinyúlik, stb.
De mondjuk ha extra nagy melled van, vagy feltétlen merevítőset akarsz venni, abból ugyanúgy nem jók a kínaisok, mint a melltartóik, nem tudom, hogy akik ezeket szabják, láttak-e már hús-vér nőt. :D Viszont a sima háromszöges, meg pánt nélküli darabok nekem ugyanúgy jók. Ott tényleg semmi különbséget nem tapasztaltam. Van két bikinim is, ami megvan 2 ill. 5 éve, és még jók. Pedig napi szinten használom őket nyáron. :)
Nem tudom miért kellett lepontozni, mert véleményt kérdezett.Na mind1.
Láttam írta valaki hogy úgy bírta évekig a kínais bikinije, hogy 1-2 hét nyaralás+pár nap strand.
Hát én majdnem mindennap strandoltam, ugráltam órákat,úsztam órákat..azért mondtam ha a kérdező is sokat hordaná akkor nem nagyon éri meg a kínai.. SZERINTEM
#7-es voltam
Nekem már 5-6 éve megvan a bikinim. Igaz, nem vagyok egy nagy strandolós típus, de jól bírja. :)
Mindig ott veszünk és sose ment még szét, inkább kinőttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!