Mi a vélaménytek erről a szandálról? (kép)
2013. júl. 22. 19:01
1/13 anonim válasza:
Hát ha te pénzt akarsz adni azért hogy csámpázzál benne, akkor hajrá.
2/13 anonim válasza:
nekem nem tetszik tehát nekem nem is érné meg
4/13 anonim válasza:
Ha neked tetszik, vedd meg Mindenkinek más tetszik, ezért úgyis kétféle választ fogsz kapni. (igent, vagy nemet)
Szerintem, nem néz ki rosszul,ha valami semlegesebb színe lenne én is megvenném.
5/13 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, de, ha neked tetszik, vedd meg. Te fogod hordani, nem mi:D
6/13 anonim válasza:
ha jól érzed magad benne, jól nez kinrajtad hajra!:)
7/13 anonim válasza:
Hát én 10e-ért vettem multkor egyet,szóval nekem a 90se lenne sok.Bár attól függ,hogy mennyire kényelmes,és mennyit mászkálsz ilyenekben.
H&M-ben més nem vettem cípőt,igy a minőségéhez nem tudok hozzászólni.
Bár ha 2000FT-ért megkapod,akkor szerintem akkor is jó üzlet,ha pl csak Heti 2X van rajtad.
8/13 anonim válasza:
Hát egy 16 évesnek ez nem való szerintem.Olyan Qvás.A színe is olyan harsány.Nekem nem tetszik.
9/13 A kérdező kommentje:
1-nek: M
2013. júl. 23. 11:14
10/13 A kérdező kommentje:
1-nek: Már bocsi, lehet, h te nem tudnál benne járni, de attól függetlenül más tudhat!
2013. júl. 23. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!