Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színek illenek hozzám?

Milyen színek illenek hozzám?

Figyelt kérdés

sziasztok :) Egy kis tanácsadás kéne.. régebben amikor 14-15 voltam akkor vásároltunk több ruhát ugye mert nőttem, változtam stb.. és akkoriban zavart hogy nagyobb a mellem és mindig hamar túl akartam esni a vásárlásokon, hogy tök mind1, ha jó rám akkor jó lesz.. de már nem tetszenek a régi ruháim, nem érzem bennük jól magamat, vmi mást stílust akarok kicsit merészebben öltözködni, viszont nem tudom hogy milyen színek mennek hozzám...

Alacsony vagyok 164 cm, átlagos testalkat, világos bőr, kék szem, szőke haj.. nem szeretem a túl erős színeket, és mindig fekete vagy fehér ruhákat választok és tudom nem lehet az összes cuccom fekete vagy fehér..

ha vkinek könnyebb lenne úgy tanácsot adni hogy lát rólam fotót, szívesen küldök privibe, de írja kérem oda a nemét korát és a várost :)

nagyon köszönöm!

17L

2013. júl. 22. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:

A neten elég sok cikk van szín-témakörben, érdemes rákeresni.

De elméletek helyett, vagy mellett szerintem menj el egy ruhaboltba egy-két barátnőddel, próbálj fel minél többféle színű/árnyalatú felsőt, vegyesen erősebb/élénkebb és pasztell színeket, csak fennakad valami a rostán.

A szemed miatt valószínűleg a kék szinte minden árnyalata jól áll neked. Érdemes lehet a rózsaszínnel is próbálkozni. 30/N

2013. júl. 22. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:

úgy tudod meg a legkönnyebben hogy milyen szín illik hozzád, hogy az arcod mellé teszed az adott színű anyagot.Ha szépen kiemeli az arcod akkor jól fog állni rajtad az a szín:)

16/l

2013. júl. 22. 17:27
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mentek a kezek:)
2013. júl. 22. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
ha kék a szemed és szőke vagy sztem a világodkék gyönyörűen mutatna rajtad meg mondjuk a világos pasztell rózsaszin is 14L
2013. júl. 23. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
*világoskék
2013. júl. 23. 11:26
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. júl. 23. 13:29
 7/8 A kérdező kommentje:
és a sötétzöld?
2013. júl. 23. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk az a kicsit kékesebb...az igen de az olyan nagyon méregzöld az annyira nem.
2013. aug. 2. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!