Nem ciki ha a felsőmön átlászik a mellbimbóm?
Figyelt kérdés
Vékony topféleség nyáron szoktam hordani. Alá nem veszek fel melltartót mert amúgy is kicsi a mellem, nyáron meg kényelmesebb is nélküle. Na szóval így nem gáz, hogy látszik a formája?
16/L
2009. okt. 21. 17:19
11/16 anonim válasza:
Ha csak otthon "hordanád" így, megértem. De utcán... elhiszem, hogy megnéznek a pasik, de aztán egy ideig biztos nevetség tárgya leszel. Egy nő csak igényesen, nőiesen, ne pedig mint egy...
13/16 anonim válasza:
Igazán csak akkor gáz ha betévedsz nyáron egy légkondicionált helyre. Amikor ilyen helyen dolgoztam mi is észrevettük, és hát tényleg elég vicces látvány. De ha ez téged nem zavar.
14/16 anonim válasza:
nem. a napisz@r szereti a flittereseket:)
üdv.: egy napisz@rozó =)
15/16 anonim válasza:
szerintem ha csak átüt,nem látni nem ciki,még vonzó is tud lenni,mutatsz is valamit meg nem is :P
28/F
16/16 anonim válasza:
Nyáron én se hordok minek?Csak belesülök.Elég sokat feláll a bimbóm de nem zavar.Pl.:Cső topphoz minek vegyek fel hülyén néz ki ha felveszek alá melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!