Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem ciki ha a felsőmön átlászi...

Nem ciki ha a felsőmön átlászik a mellbimbóm?

Figyelt kérdés

Vékony topféleség nyáron szoktam hordani. Alá nem veszek fel melltartót mert amúgy is kicsi a mellem, nyáron meg kényelmesebb is nélküle. Na szóval így nem gáz, hogy látszik a formája?

16/L

2009. okt. 21. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha csak otthon "hordanád" így, megértem. De utcán... elhiszem, hogy megnéznek a pasik, de aztán egy ideig biztos nevetség tárgya leszel. Egy nő csak igényesen, nőiesen, ne pedig mint egy...
2009. okt. 23. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit ciki .
2009. okt. 24. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Igazán csak akkor gáz ha betévedsz nyáron egy légkondicionált helyre. Amikor ilyen helyen dolgoztam mi is észrevettük, és hát tényleg elég vicces látvány. De ha ez téged nem zavar.
2009. okt. 25. 01:47
 14/16 anonim ***** válasza:

nem. a napisz@r szereti a flittereseket:)

üdv.: egy napisz@rozó =)

2009. okt. 27. 13:11
 15/16 anonim válasza:

szerintem ha csak átüt,nem látni nem ciki,még vonzó is tud lenni,mutatsz is valamit meg nem is :P

28/F

2015. aug. 21. 08:36
 16/16 anonim válasza:
Nyáron én se hordok minek?Csak belesülök.Elég sokat feláll a bimbóm de nem zavar.Pl.:Cső topphoz minek vegyek fel hülyén néz ki ha felveszek alá melltartót.
máj. 19. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!