Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete csőnadrághoz milyen...

Fekete csőnadrághoz milyen cipőt vehetek, ami elegánsabb picit? Vagy sima farmerhoz?

Figyelt kérdés
Nem magassarkúra gondoltam,az van,de nem szeretnék abban lenni,viszont az edzőcipőm,meg a másik fekete "nagy" cipőm nem valami nőiesebb,csinosabb felsőkhöz tökjó a nadrág,csak nem találok hozzá jó cipőt:S Ötletek? Nagyon alacsony sarok belefér,mármint aminek az egész talpa magasabb pl,vagy ilyesmi,csak ne kifejezetten tűsarkú legyen.
2009. okt. 21. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sztem csőfarmerhez nagyon csinos egy magassarkú, de elhiszem hogy nem jó benne lenni egész nap. Hát Pl: balerina cipők? (tugyi:D).

csinosabb felsőhöz, pl ezek: [link] -- csak már itt az ősz, tél lehet nem ajánlott.

[link]

[link] --kisebb sarokkal

[link]

Télre, őszre:

[link]

[link]

[link]

vagy vannak telitalú cipők is, csizmák is, azokis jók lehetnek.

[link]

De sztem télen belebújsz egy csimában és kész, ott úgyse látják hogy csőfarmer-e vagy sem. csizmát meg olyat választasz ami tezsik, a fekete nadrághoz mindegyik illeni fog.

2009. okt. 21. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok. Bocsi, telitalpú akart lenni.

Sportcipők közül csőfarmerhoz pl:

[link] --ilyen fazonúak

és persze az elmaardhatatlan tornacsuka. én valami egyszínűt javaslok, [link]

[link]

[link]

ennyi jutott gyors az eszembe.

2009. okt. 21. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ennyit fáradtál:) Nagyon sok jót láttam,igazából csak akkorra nincs ötletem,ha esik az eső,olyankor mit vegyek föl? A többi ötlet amúgy nagyon jó!:)
2009. okt. 21. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!