11/30 anonim válasza:
Ronda, és nem csak szerintem. :D
12/30 anonim válasza:
Szép, és ami nekem a legfontosabb: bájos és nőies.
Akinek nem tetszik, az kérem linkeljen már be olyan lábbelit, ami bejön neki és hordja is.
22/f
13/30 A kérdező kommentje:
Nem illik bármiről is kijelenteni hogy ilyen vagy olyan. Tekintve hogy a szépség relatív. De nem mindenki képes intelligens véleménykifejtésre ezt megértem.
2013. júl. 21. 23:01
14/30 anonim válasza:
Feltettél egy egyértelmű kérdést. A véleményünkre vagy/voltál kíváncsi, nem? Akkor most mi van? Hmmm, nyuszika?:)
15/30 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de a lényeg, hogy neked tetsszen:D
Azért remélem tudsz benne rendesen menni, mert a múltkor totyogott előttem egy csaj, hasonló cipőben, látszott, hogy minden lépés megerőltető számára:D
16/30 anonim válasza:
Ócsmány. Elég siralmas mentális képességeid lehetnek.
18/f
17/30 A kérdező kommentje:
Ó a mentális képességeimbe inkább ne menjünk bele. :D
2013. júl. 21. 23:27
18/30 anonim válasza:
A cipő tetszik, bár én nem hordok ilyen kihívó darabokat. Az viszont még jobban tetszik, hogy a kérdező humorral kezeli az egyre undokabb beszólásokat. Mit kell itt pattognotok egy cipő miatt, ennyire silány a hétvégétek?
19/30 A kérdező kommentje:
Ó utolsó hát nagyon szépen köszönöm! :D Amúgy tudok benne menni és nem úgy mint egy csipőficamos csikre, vagy "nyuszika" vagy "királylány".
2013. júl. 22. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!