Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor volt divat a nagy talpú...

Mikor volt divat a nagy talpú cipő? Neked tetszett?

Figyelt kérdés
Nektek volt? Tetszett? Nem? Arra gondolok aminek az egész talpa nagy és tömör...
2009. okt. 21. 13:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
6-7 éve kb, és nem volt, nem tetszett és fúj.
2009. okt. 21. 13:32
 2/15 anonim ***** válasza:

emlékszem, kb gimis 2.-os lehettem. sztem megvolt azmár 8-9 éve is.

nemtetszett már akkorsem, és nemtudtam elképzelni h ebbe mi a jó, hogylehet ez kényelmes egyáltalán, de már én éreztem magam szarul h az osztályban klb csak nekem nemvolt :D

2009. okt. 21. 13:41
 3/15 anonim ***** válasza:

sztem pedig 10 éve volt :D

21,5 vagyok, és 10-12 éves korom körülre rémlik....

2009. okt. 21. 14:12
 4/15 anonim ***** válasza:
milyen az a nagy talpú cipő?
2009. okt. 21. 14:23
 5/15 anonim ***** válasza:

[link]

nekem volt ilyenem de megszámlálhatatlanul sokat borultam el benne:D buszon,mozgólépcsőn mindenhol:D

2009. okt. 21. 14:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, középiskolás koromban, 96, 97 körül. Rocker voltam, bakancsban jártam, nem tetszett a "patacipő". Az egyetem óta, 99 óta goth vagyok, a lábbeli viseletem nem nagyon változott, de ami az érdekes, az az, hogy az új goth irányzat, az industrial, cyber goth képviselői hordanak (most) ilyen cipőt, platformnak nevezik. Tőlünk nyugatabbra már régóta, nálunk inkább az utóbi években, színes műrasztákkal és egyebekkel, ami igen távol áll a klassziksu, csipke fűző stb. goth öltözködéstől. Hiába, nekem most se tetszik a patacipő, nekem biztos, hogy nem lesz. :D
2009. okt. 21. 14:57
 7/15 anonim ***** válasza:

Volt az már 11éve is.5.-es voltam akkor,nekem nem is volt,de ilyen szivacsos talpú nem tömör gumi!ÁÁÁHHH de okádás volt!:D

22/L

2009. okt. 21. 15:39
 8/15 anonim ***** válasza:

10-11 éve kb. :)

És nagyon, NAGYON nem tetszett.. fúj.. (:

Viszont most megint kezd divatba jönni csak nem a telitalpú hanem ami olyan magassarkú feelingű (:

2009. okt. 21. 15:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Én hordtam is, és úgy emlékszem tetszett:-), valamelyik nap szelektáltam a cipőim között és megtaláltam egy régi pata papucsot. Még magam is meglepődtem, hogy hogyan voltam képes felvenni:-). De gondolom pár év, hónap múlva a csőnacitól is hányni fogunk...
2009. okt. 21. 17:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen, siman van 11 eve. Nekem nagyon tetszett, plane,h a Spice Girls -os idoszakomat eltem 13 eves koromban. De a szuleim azt mondtak,h kislanyoknak nem valo. Aztan vegul kesobb kaptam egy fekete Buffalot, huuuu, az akkor annyira meno volt,mint most a Converse. :D
2009. okt. 21. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!