Mi a véleményetek a narancssárga színről? Tetszik vagy sem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 23:25
2/11 anonim válasza:
Én nem szeretem, de nem tetszhet mindenkinek ugyan az :))
4/11 anonim válasza:
Alapvetően nem rajongok érte, de idén nyáron vettem néhány narancs és neon narancs színű kiegészítőt. A lábamon is neon narancs körömlakk van éppen.
5/11 anonim válasza:
Tetszik:)Ilyen színű a szobám is:)
6/11 anonim válasza:
nekem nem áll jól, ezért nem tetszik. A korallváltozata viszont szép [link] a legfelső csíkra gondolok.
7/11 anonim válasza:
Én szeretem, de attol függ milyen narancssárga. Nem mindegik szép. De most nemrég vettem pár olyan ruhát amibe van n.sárga illetve sima egyszínű n.sárga.
19/L
8/11 anonim válasza:
Jó az, csak vigyázni kell a méhekkel. :)
9/11 anonim válasza:
Nekem sokáig ez volt a kedven színem, talán azért untam meg már most. Bár a korall változata nagyon szép :)
10/11 anonim válasza:
én szeretem meg jól is áll
(azmás,hogy nem szoktam hordani :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!