17 éves fiú viselhet baseball sapkát? Vagy mi az ami elfogadható?
Figyelt kérdés
Nem túl kisgyerekes vagy nyugdíjasos?2013. júl. 20. 10:45
1/12 anonim válasza:
Fullcap-ek azok nagyon menők mostanában:)) 16/L
2/12 A kérdező kommentje:
De nyáron kicsit meleg :/
2013. júl. 20. 11:53
3/12 anonim válasza:
A fullcappeket csak divatmajmok használják :D hordj kalapot az jól néz ki és egyedi:p 16/L
4/12 anonim válasza:
Miért csak divatmajmok? Olyan nem is lehet hogy valaki azért hordja, mert tetszik neki?!
Én már azelőtt hordtam hogy divatba jött volna, aztán akkor szoktam le róla mikor már mindenki hordta...
De ha valakinek illik az öltözködéséhez szerinte simán vállalható a fullcap, ennél idősebbek is szokták hordani.
5/12 anonim válasza:
fullcapek vagy mik azok egy szarok, hülyén is néznek ki...
nem tudom hogy lehet olyat felvenni
baseball sapka oké
17f
6/12 anonim válasza:
Szerintem meg pont a klasszikus baseball sapka, aminek hajlított a siltje az néz ki hülyén, és csak nagyon kevés embernek áll jól...
7/12 anonim válasza:
az ovisok hordanak baseballt:| FULLCAP! azzar tutira mesz:) 16/L
8/12 i hate this world válasza:
szerintem gáz a fullcap is.
9/12 A kérdező kommentje:
De a fullcap nyáron meleg!!
2013. júl. 20. 19:45
10/12 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy nyáron miért van szükséged bármilyen sapkára? :'D 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!