Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen alap ruháim legyenek...

Milyen alap ruháim legyenek így télen?

Figyelt kérdés
kissé molett, de fiatal anyuka vagyok
2009. okt. 20. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Garbó minden mennyiségben! :)
2009. okt. 21. 08:33
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi, várom még a válaszokat!
2009. okt. 21. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1. csinosabb, nőiesebb szabású, hosszabb kabát

2. egy rövidebb, meleg dzseki

3. 2 meleg, vastag pulcsi, 1-2 vékonyabb anyagú, elegánsabb kardigán

4. 1 melegebb nadrág

5. vastagabb pamutharisnyák, legyen közte valami jópofa színű, szoknyához

6. egy lapos taplú csizma, gondoom sokat szaladgálsz a gyerekkel, illetve egy elegánsabb, magasabb sarkú

7. sálak, kendők, legalább 2 színben, ami passzol a ruháidhoz. ennyi jutott eszembe.

Egy tipp: ha benézel turikba, lehetőleg amikor bálabontás van, mindezeket fillérekért megkaphatod, sok olyan ruha van, amin még benne van a márkának a papírcímkéje, annyira új! én most vettem 3 kardigánt, mind márkás, 1500 ft volt a 3 együtt.

2009. okt. 21. 13:01
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséged!
2009. okt. 22. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerezz be egy pár denevér ujjú kötött felsőt semleges színekben mert az kifejezetten a molett nőkön mutat jól és lehet variálni az alávett garbók színével. Na meg egy poncsó is jó ha van.
2009. okt. 25. 02:01
 6/9 A kérdező kommentje:
kösz
2009. okt. 28. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is fiatal anyuka vagyok, nem kifejezetten molett, de mint anyuka már másképp öltözködöm mint régebben, amikor nem volt gyerekem. Valahogy a praktikum átvette a vezetést a "hiperszuperdögös" külsővel szemben.

Nálam a trend inkább a színekben, koptatásokban stb. mutatkozik meg, maguk a ruhadarabjaim a lehető legegyszerűbbek.

Farmer, garbó, rendes pulcsi, én kardigán mániás vagyok, a lezser, derékon megkötősektől kezdve a bolerokig mindenféléből van.... Van sima fekete van különleges mintás is.

Nagyon praktikus viselet a bőrdzseki, én azt is imádom, de van mellette nagyon csinos télikabátom.

Csizmából legyen lapos sarkúd, hogy tudja majd sétálni menni a piciddel a legnagyobb havazásban, jeges utakon is, ne a lakásban kelljen kuksolni.

Felejtsd el a pici táskákat, a nagy kézitáskák nem csak divat, de anyaként a lehető legpraktikusabbak.

A kedvenc karcsúsító szettem:

Szűk csőfarmer (ez van, hogy fekete, kék, vagy "hypózott" kék- fehér) vékony pulcsi vagy garbó erre rá egy lezserebb kardigán, amit derékon meg lehet kötni és egy nagy táska. A cipő mostanában inkább körömcipő, amíg nem muszáj nem hordok csizmát, de bokacsizmával is jó, vagy bővebb szárú hosszúszászárúval is, amibe beletűrőm a naci szárát.

Kísérletezz, sok sikert :))

Ági, 24

2009. nov. 19. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt kifelejtettem, hogy nem is drága összehozni egy ilyen szettet, csak el kell menni egy kilós Háda turiba, tele vannak jobbnál jobb kardigánokkal, sima pulcsikkal, garbókkal. Jó farmereket is ki lehet fogni, táskákról nem is beszélve :) Ha meg tényleg mázlista az ember, vadi új cipője, csizmája is lehet 1-2 ezerért :)

Ági

2009. nov. 19. 09:45
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megpróbálom!
2009. nov. 19. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!