Ez a ruha nagyon nem illik esküvőre?
Figyelt kérdés
tudnák venni egy ilyet ruhát,és nagyon tetszik is,de nem tudok ,hogy jó lenne-e esküvőre..kérlek segitsetek
2013. júl. 18. 10:53
11/20 A kérdező kommentje:
de olyanban nem tudok venni..vagy fekete vagy ez a narancs [link]
2013. júl. 18. 11:20
13/20 A kérdező kommentje:
hát..nem maradt más..vagy fekete vagy narancs
2013. júl. 18. 11:37
14/20 anonim válasza:
Nekem a narancs jobban tetszik!
15/20 anonim válasza:
Nekem a fekete elegánsabbnak tűnik, szerintem nyugodtan mehetsz benne. Én mindig hülyeségnek tartottam ezt az illik-nem illik dolgot. Engem speciel nem érdekelne. A narancs szerintem annyira nem mutatja meg a ruhát, ott a szín a lényeg. Bár tök jó színe van. Én a feketét választanám.
16/20 anonim válasza:
Szerintem illik esküvőre, én személy szerint piros színű, de nem lakk magassarkúval venném fel.
17/20 A kérdező kommentje:
a fekete maradt :) ..szerintetek milyen kiegészítôt,táskát,cipôt vegyek hozzá? milyen színűt?
2013. júl. 18. 14:01
18/20 anonim válasza:
Én eltudok képzelni mellette zöldet vagy valami sárgás-narancsos színt vagy az érdekeséég kedvéért mit szólsz a bézshez?
A piros is jó, de az talán túl megszokott, úgy értem szép csak az az első ami eszembe jut.:)
19/20 A kérdező kommentje:
a bézs nekem is nagyon tetszik..
2013. júl. 18. 15:10
20/20 Noncsi14 válasza:
Szerintem szép ruha attól függetlenül ,hogy fekete de a feket karcsúsit!Más szinű kiegiszitőkkel nagyon szép lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!