Milyen ruhát vegyek holnap? (megy a kéz)
Szóval 19F vagyok..holnap szeretnék venni pár pólót,rövidnadrágot..de nem akarok ilyen pávás cuccot csak valami molyat ami nem olyan drága,igényes,és jól mutat..
Tudnátok nekem lin kelni képeket,hogy szerintetek mi néz ki jól ésmi divatos,de nem pávás???hogy mégis milyeneket nézzek?
Kösznöm a válaszokat!!megy a zöld!!!
Csőnadrág, köldökig kivágott V-nyakú póló a divat, de ez "pávás" (jelentsen akármit is ez a szó).
Lehet még kapni normális rövidgatyákat és pólókat, nézz körül.
felsok: ha nincs konkret elkepzelesed a helyedbe vennek nehany basic darabot es par mintas polot.
pl: [link] [link] [link] [link]
Sajnos nem tudom milyen a stilusod igy nehez segiteni.Azert h&mes cuccokat kuldtem mert egesz jo arban vannak es jo minoseguek a cuccaik,de nezz be mashova is nyugodtan.Biztos vannak meg olyan helyek ahol nemcsak pavas cuccokat lehet kapni. Ne feledd,hogy ne azert vegyel meg valamit mert divatos hanem azert mert tetszik es jol all!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!