Szerintetek a lenti kardigánt lehet a következőképpen hordani? (H&M-es)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A H&M-ben megtetszett a linken lévőhöz hasonló kardigán. A linken nem a kardigán van, azt nem találtam a neten, de pont ilyen: lyukacsos az anyaga, az ujja az alkar feléig ér és nem pulcsi, hanem kardigán. Nincs rajta se cipzár, se megkötőke, semmi.
Őszre szánom magamnak. Szerintetek felvehetem hosszú ujjú felsővel?
Köszi.
26/n
2013. júl. 17. 15:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez alá csak top való. Én úgy hordanám. Hosszú ujjú felsövel elég furán nézne ki.
2/5 anonim válasza:
Én is inkább toppal viselném, lyukacsos anyagnál szerinem szebb ha a bőröd van alatta : )
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem való hosszú ujjúval.
Ez alá top illik, ahogy a többiek is írták. Mert az a szép, hogy kilóg a fölső, hanem az, ha a bőröd látszik a lukakon keresztül.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, meggyőztetek: )
2013. júl. 18. 09:03
5/5 anonim válasza:
Szerintem is toppal vedd fel de egy fehér streccs atléta se lenne rossz hozzá. Amúgy cuki kardigán :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!