Szerintetek jol nez e ki igy egyutt milyen cipovel vegyem fel?
Figyelt kérdés
barna szemem es szoke hajam van 16L (bocsi az ekezet miatt)
csak sima zold terepminta nelkul oldalan arany szegecsek
2013. júl. 16. 23:58
1/3 anonim válasza:
ha arany szegecses, akkor vmi arany színű, esetleg barna sarut tudnék elkézelni hozzá :) olyan vékony pántosat :)
nekem a nyaklánc nem tetszik, helyette egy nagy arany nyakláncot képzelnék el, ami manapság eléggé divatba jött
pl: [link]
2/3 anonim válasza:
A nyaklánc nekem nagyon nem tetszik, a többi jó együtt és én is mondjuk fekete saruval tudnám elképzelni:)
3/3 anonim válasza:
a nyakláncot hanyagold, hiába eredeti, gagyi hatású. amit a másik válaszoló linkelt nyakláncot inkább felvenném mint ezt:) vagy ha nincs más nyakláncod, akkor ne vegyél fel, mert ez tényleg eléggé el tudja rontani a szettedet.
a saru szerintem lehet fehér, de arany színű is jól menne hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!