Félekk... kérdése:
VANS vs. CONVERSE?
Figyelt kérdés
Ősszel, vagy még most nyáron szeretnék egy zárt cipőt. Egy ideig Converse-t akartam, de aztán gondoltam, hogy a Vans is jól néz ki. Nem tudom eldönteni... ( [link] - ez csak egy példa, én ráadásul alacsony szárú Converse-re gondoltam)Őszre ki megy a divatból valamelyik? Vagy melyik éri meg jobban? Melyik jobb fajta?2013. júl. 16. 23:00
1/14 anonim válasza:
Szerintem Converse, egyszerűen csak az tetszik, a Vansek nekem egyáltalán nem tetszenek.
2/14 anonim válasza:
Én vans párti vagyok. Egyszer bepróbáltam a converse-t is, de 2 hétig sem bírtam benne. Vans-al van tele a szekrényem, van több authenticem is és imádom őket :)
4/14 anonim válasza:
esetleg valami normális? adio, etnies, tisza..
7/14 anonim válasza:
Mind kettő jófajta. Inkább Converse, nekem ilyen van pár hete http://www.youtube.com/watch?v=lP4yBdYQ9TA és ilyen http://www.youtube.com/watch?v=tF4xBlTWyjk kb 2,5 éve Vans cipőm még nem volt de ha mindenképp Vanst szeretnél inkább ezt [link] vagy deszkást is vehetsz.
8/14 anonim válasza:
Én inkább Vans párti vagyok, bár imádom a Converse-eket is. Régebben csak az utóbbit hordtam, most tavasszal vettem egy Vans Oldschool-t, azóta mindenhova abban megyek. Igazából szerintem mindkettő jó minőség, a stílusodból indulj ki, bár mindkettő elmegy akármelyik stílushoz, ha tudja viselni az illető.
9/14 A kérdező kommentje:
Sokféle képpen szoktam öltözködni.. Sok stílusom van. :/
2013. júl. 17. 12:32
10/14 anonim válasza:
Mindig is Converse párti voltam/vagyok. Az a baj mostanában nincs olyan cipőjük ami tetszene, ha valamelyik megtetszik akkor nincs méretben. Így jártam 3 évvel ezelőtt is, akkor dühömbe bementem az első cipős boltba és megvettem egy Vans-t. Jó-jó, DE minőségbe nem éri utol a Converse-t (van 8 éves cipőm, amit nyúztam rendesen és semmi baja, csak egy picit kopott már, de az se feltűnő lévén, hogy drapp színű). Lehet én vettem rosszat, de elég sok baja van és javítani is kellett (varrás kibomlott, a belseje (oldalt a felső széle) szétszakadt és javíthatatlan).
Most tervezek Converse-t venni, vagy egy St.Oliver-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!