Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy válasszak csőnadrágot?

Hogy válasszak csőnadrágot?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy vastagabb a lábam és ami lábra jó az derékba kicsi, ami viszont derékba jó annak meg nagyon hosszú a szára. Akármilyen méret mindegyikkel vagy ez vagy az a baj...

F

2013. júl. 16. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha hosszú a szára, azt simán fel tudod hajtani, vagy pár száz forintért a varrónő is méretre szabja. Illetve csinálnak szűkítést is :)
2013. júl. 16. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy, mert a csőnadrág gáz. De majd idővel kinövöd. :)
2013. júl. 16. 18:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából bicózáshoz kéne.
2013. júl. 17. 00:24
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Vegyél sztreccses csőgatyát! Sokkal kényelmesebb, és jobban is áll, ha megfelelő feszülősebb méretet veszel. Ha így sem találsz jó méretet, akkor vegyél olyat ami még éppen rád megy derékban, és a szárát hajtsd fel, vagy varrasd fel. Ha sztreccsest veszel, mindenképpen olyat vegyél, ami egy picit szorít, mert fél óra viselés után pont jó lesz, mivel enged az anyag használat közben. :)
2013. júl. 18. 22:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: Értem és köszönöm szépen, esetleg nem tudod milyen üzletekben lehetne sztreccsest szerezni?
2013. júl. 19. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Kínaiban!

Legalábbis eddig csak kínaikban fogtam ki párszor férfiből sztreccseset. Egyébként férfiben sajnos elég ritka.

A másik megoldás, hogy veszel női gatyát, azok mind sztreccsesek általában, és fazonban meg simán lehet találni olyat, ami fiúknak is vállalható, és nagyon jól is áll. :) Nekem is a csőgatyáimnak kb a fele női pont ezért, mert férfit nehéz kifogni sztreccsesben.

Nőiben lényeg, hogy uniszex fazonút keress, ami nem annyira csajos. Ne félj a női gatyáktól, mert ha jót választasz nem is lehet egy feszes csőgatyánál megmondani, hogy férfi vagy női, mert nagyon hasonlóak. Általában csak a farzseb mérete az, ami egy picit kisebb a nőin, de ez meg nem feltűnő normális határon belül.

Amúgy előnye még a női gatyáknak, hogy fenék részen sokkal jobb fazonúak, mint a férfi, mert nem trottyos, nem lóg, hanem feszül mindenütt, ahol kell. :)

De néha sztreccses férfit is lehet találni feszülős fazonban. :)

2013. júl. 19. 17:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ!
2013. júl. 20. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

A 6- os versenyzonek teljesen igaza van,abban is,hogy ferfibe nehezebb talalni sztreccseset mint noibe hala a gyartoknak,egy ferfi rohadjon meg a kenyelmetlen szar ruhakba, vegul is csak egy ferfi!

Attol lessz ferfi minnel sprodebb kenyelmetlenebb trottyos cuccokba jar!

En ezert hivom a sima farfereket zsakvaszon anyagnak!

Na de visszaterve a kerdesedre,nezd meg a H es M be en is ott vettem es hihehetetlen,de fiu gatyat ami szteccses es mindenhol feszul!

A seggemen,combon,vadlin!

2013. okt. 24. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!