Hogy válasszak csőnadrágot?
Az a baj hogy vastagabb a lábam és ami lábra jó az derékba kicsi, ami viszont derékba jó annak meg nagyon hosszú a szára. Akármilyen méret mindegyikkel vagy ez vagy az a baj...
F
Kínaiban!
Legalábbis eddig csak kínaikban fogtam ki párszor férfiből sztreccseset. Egyébként férfiben sajnos elég ritka.
A másik megoldás, hogy veszel női gatyát, azok mind sztreccsesek általában, és fazonban meg simán lehet találni olyat, ami fiúknak is vállalható, és nagyon jól is áll. :) Nekem is a csőgatyáimnak kb a fele női pont ezért, mert férfit nehéz kifogni sztreccsesben.
Nőiben lényeg, hogy uniszex fazonút keress, ami nem annyira csajos. Ne félj a női gatyáktól, mert ha jót választasz nem is lehet egy feszes csőgatyánál megmondani, hogy férfi vagy női, mert nagyon hasonlóak. Általában csak a farzseb mérete az, ami egy picit kisebb a nőin, de ez meg nem feltűnő normális határon belül.
Amúgy előnye még a női gatyáknak, hogy fenék részen sokkal jobb fazonúak, mint a férfi, mert nem trottyos, nem lóg, hanem feszül mindenütt, ahol kell. :)
De néha sztreccses férfit is lehet találni feszülős fazonban. :)
A 6- os versenyzonek teljesen igaza van,abban is,hogy ferfibe nehezebb talalni sztreccseset mint noibe hala a gyartoknak,egy ferfi rohadjon meg a kenyelmetlen szar ruhakba, vegul is csak egy ferfi!
Attol lessz ferfi minnel sprodebb kenyelmetlenebb trottyos cuccokba jar!
En ezert hivom a sima farfereket zsakvaszon anyagnak!
Na de visszaterve a kerdesedre,nezd meg a H es M be en is ott vettem es hihehetetlen,de fiu gatyat ami szteccses es mindenhol feszul!
A seggemen,combon,vadlin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!