Két hét múlva megyek esküvőre és milyen ruhát vegyek fel?
Esetleg ilyen overál szerűség?
Szerintem egy magassarkúval és kiegészítőkkel
nagyon jól néz ki.
Nézz itt szét,nagyon sok jó ruha van! :)
Ha felhívod őket és telefonon rendelsz,megmondod,hogy elsőként hozzák már ki,mert esküvőre mennél benne,hidd el
megteszik! :)
1-es voltam
Ha nagyon nem akarsz ruhában vagy szoknyában menni, akkor felvehetsz egy szövetnadrágot egy elegánsabb felsővel:
Viszont amúgy is valószínű meleg lesz, így szerintem érdemes lenne venned egy alkalmi ruhát, ki tudja mikor lehet szükség rá. Ha azért nem szereted a ruhákat, mert nem takarják a lábad, akkor olyat javaslok, ami földig ér.
Arra figyelj igazából, hogy nem illik teljesen fehérben és feketében menni, valami könnyű, nyári ruhában simán elmehetsz. Illetve ha templomi esküvő lesz, akkor ne pakold ki amid van, a ruha takarja a térded és lehetőség szerint a vállaidat is. Amúgy az A vonalú szoknya az az aduász, ami minden alakon jól mutat, mert áldásosan takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!