Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok kendőt venni?...

Hol tudok kendőt venni? Bővebben lent-->

Figyelt kérdés

Palesztin kendőt szeretnék venni. Aki nem tudja mi ez, mármint így, névről, annak mellékeltem két linkelt képet.

Sima egyszerű "pláza" butikokban lehet kapni? Mennyibe kerül? Biztos sokatoknak van hasonló. Segítsetek. Ma jártam pár üzletben, és sehol sem találtam már, gondolom kiment a divatból. De én most szeretnék ilyet.

[link]

[link]

2009. okt. 19. 15:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítségeteket:)

én nem veszek fel bármilyen feliratosat. szerintem a többség azonban nem tudja, hogy ez a kendő mit jelent. én pontosan azért keresem, mert támogatom. szóval ezért nem is érdekel, hogy divat-e avagy sem. nem akarok leállni vitatkozni, egyéni álláspont, ahogy gondolod.

2009. okt. 22. 00:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Mért ne lenne divat a palesztin kendő? Meg akik itt lefitymálják nem sok érzékük lehet a divathoz. Am tényleg lehet kapni a new yorkerben, csak most nem tom hogy nyáron is fogják árulni :)
2010. máj. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!