Hol tudok venni hosszú ujjú fekete tornadresszt?
Elnézést ha rossz a kategória.
Fekete hosszú ujjú tornadresszt keresek 170 cm-re kellene nekem. A barátnőmnek venném mert jár tornára és már kezd kifogyni a dresszeiből, és hamarosan itt a születésnapja is, így akkor meglepném őt ezzel. Persze nem csak ezt az egy ajándékot kapja kap mást is.
Nem tudok túl sokat szánni rá, maximum 5-6 ezret. Jó nekem egy üzlet Budapest 30 km-es körzetében is akár vagy Budapesten de ha lehet interneten rendelni akkor bármelyik megfelel.
Néztem már a Decathlon oldalát de ott nem tudok a mérettáblázaton ki igazodni sajnos, meg hallottam hogy ott nincs felnőtt méretben.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Végül is ráér akár szeptemberig is, legfeljebb akkor megmondom a barátnőmnek hogy majd akkor megkapja és akkor majd elviszem őt és kiválasztjuk együtt. Igazából augusztus 10-én van a születésnapja, csak elutazom egy időre és jobb szeretném letudni hogy ne akkor kelljen mert mire hazajövök lesz rá vagy 2 napom hogy elintézzem, és akkor tuti vele leszek állandóan mert akkor nem kell diákmunkára mennie meg én is szabin leszek mert munka miatt megyek el, és azzal ledolgozom.
Amúgy a Hervisben is van ilyen nagy méretben? Mert az baromi jó lenne.
Legtöbb sportboltban lehet kapni amúgy, és rengeteg helyen fogják majd augusztusban árulni én Tatabányán miden második ruhaboltban láttam kirakva 170cm-ig is voltak.
Tescoba is szokott lenni, én tavaly ott vettem az enyémet, igaz hogy rövid ujjú de táncra tartalékdressznek tökéletes.
Budapesten is szinte mindenhol van, a legtöbb turkálóba is lehet találni nagyon szép darabokat csak keresni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!