Nektek tetszik ez a cipő?
2013. júl. 12. 23:56
11/23 anonim válasza:
Hát szerintem előtte sokkal jobb volt... :D
12/23 A kérdező kommentje:
mindenképp hordani fogom :D És amúgy 12 vagyok.
2013. júl. 13. 00:40
13/23 anonim válasza:
Nagyon jóóó!!!!!! A többiekkel meg ne foglalkozz. Én 24 éves vagyok és imádom a színes dolgokat. Szerintem az hülye, aki 13 éves kor után csak a fehéret meg a feketét tartja normálisnak. A életük is pont olyan lesz....
14/23 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :D é sem szeretem az uncsi "szürke" dolgokat :)
2013. júl. 13. 00:59
15/23 anonim válasza:
A rózsaszín része az tetszik! :) de a szivárványos az kicsit ovis. :D
16/23 anonim válasza:
Én is 20 vagyok, mégis nemrég csináltam magamnak szivárványos-zebramintás cipőt. És nekem tetszik, ennyi:DD nem értem miért kéne egy bizonyos életkor felett automatikusan elutasítani az ilyen dolgokat.... :(
17/23 anonim válasza:
külön külön jó de együtt ne vedd fel :D
18/23 anonim válasza:
jó lett, ügyes vagy
és az sem igaz hogy csak gyerek vehet fel ilyet. simán el tudom képzelni akár egy 30 évesen is.
mi felnőttek vagyunk mindig annyira komoly nagy felnőttek inkább örök gyerekek :-D
persze csak azok akik még nem savanyodtak be.
36F
19/23 anonim válasza:
*nem vagyunk
ám mivel csináltad?
mivel fixáltad hogy nem viszi le az első víz ami hozzáér?
20/23 A kérdező kommentje:
még nem fixáltam de majd veszek egy cipőlakkot vagy amit ajállanak a boltban. filcekel és vizes vattával csináltam
2013. júl. 13. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!