Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy bőr Converse-ben át lehet...

Egy bőr Converse-ben át lehet vészelni a telet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 00:50
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld ki!Ha nem fázol benne, a válasz valószínűleg igen!!! Azt ne mondjam meg, milyen zoknit vegyél fel?
2009. okt. 19. 00:54
 2/5 A kérdező kommentje:
jóvanmá, csak nem tudtam dönteni mert volt béléses bőr, ez meg egy sima.. és télen már nem kapok újat, szóval :D
2009. okt. 19. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát szépen leteremtettek az biztos :D

Szerintem is próbáld ki, max vastagabb zoknit veszel fel. Amúgy télen én is sokszor converse tornacipőben vagyok és nekem nem szokott fázni benne a lábam. Mondjuk nekem a lábam sosem fázik semmilyen cipőben, szóval nem tudom.

2009. okt. 19. 01:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, első vagyok...Szóval szerintem ha téli tornacipő, akkor lényeg, hogy vastagabb legyen a talpa, gondolom a tiédnek az. A sima vászon egy perc alatt átázna, pláne megfagynál benne. Bőr cipőben fázni nem fogsz az biztos!

Ja és ahogy az előttem szóló írta, vastag zokni!

2009. okt. 19. 01:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tornacipő akkor igen. Oszt.társam azt hord télen, amúgy mindig adidas van rajta de télre azt mondta a converse melegebb. Én nem értem mert az adidas cipője nekem vastagabbnak tűnik c(: de ő tudja...Az viszont rendes cipő, nem tornacipő.
2009. okt. 19. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!