Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusokat tudtok?

˙ˇ˘°♥ღAngelღ kérdése:

Milyen stílusokat tudtok?

Figyelt kérdés
Valahogy új stílusra szeretnék szert tenni...Ehhez azomban tanácsra van szükségem.. Milyen olyan öltözködési stílust tudtok ami jól nézhet ki egy 14 éves lánynak? Képek is jól jönnének ;)

2013. júl. 12. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Amíg az azonbant m-mel írod, addig inkább egy nyelvtankönyvet javasolnék. Tudom én, részleges hasonulás, baromi nehéz, de akkor is.
2013. júl. 12. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Drága Első! Ha valaki eltévesztett egy betűt, vagy éppenséggel nem az osztály színötös tanulója azzal szóba sem állsz? Gratulálok! Megmutattad milyen álnok kígyó vagy! Szerintem jó volna kicsit visszaereszkedned a földre! Nem kell lenézni mindenkit! Egyébként meg Angel milyen a stílusod? Milyen zenéket szeretsz? Annak alapján tudod eldönteni a stílusodat.:)
2013. júl. 12. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:

van ez az új divat, a hipszter - ezt inkább nem ajánlanám

emó - ezt sem ajánlom,

attól függ, milyen zenét hallgatsz (rockot, v rap-et)

swag és a hasonló stilusok keveréke...

2013. júl. 13. 09:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megvan már hogy mit keresek. Nagyon jól esett 2., hogy az én oldalamra álltál, de hogy az elsőnek se fájjon a szíve, tessék:

*azonban

Remélem boldog vagy.. ;)

A további nyelvi hibákért pedig ELŐRE IS BOCS!!!

2013. júl. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!