Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vásárol még egyáltalán valaki...

Vásárol még egyáltalán valaki ülepes nadrágot?

Figyelt kérdés
Hat nadrágot és egy szoknyát árulok, sokkal jobban megérné őket egyben megvenni, mint külön, külön, mert több ezer forintos a különbség, mégsem akarja senki sem elvinni egyben és szerintem az ülepes nadrág miatt, én viszont együtt szeretnék megszabadulni tőlük, főleg mert félek, hogy az ülepes nadrágot nem fogja külön sem elvinni senki, még várok, de már nagyon fogy a türelmem, bevallom én sem vennék ülepes nadrágot, ezt is bánom, egyszer sem volt rajtam és eladni sem lehet. A boltokban még mindig árulnak ülepes nadrágot, nagyon sok pénzért, miért nem kell akkor senkinek? Vásárol még egyáltalán valaki ülepes nadrágot?
2013. júl. 12. 10:13
 1/1 anonim ***** válasza:
egyszer vettem ülepes nadrágot, de nem állt jól. azóta maradok a hagyományos fazonoknál.
2013. júl. 12. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!