Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van itt olyan srác, aki hord...

Van itt olyan srác, aki hord tangát? Én szívesen kipróbálnám, de előtte kíváncsi lennék tapasztalatokra!

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 13:44
 1/8 momsz6 ***** válasza:
te fiú vagy?? Hát, nem ezzel kéne foglalkoznod. :DD De egy próbát megér, szerintem jól állna neked. ;)
2013. júl. 11. 13:46
 2/8 anonim válasza:

Kényelmetlen!

Két születésnapos lány ismerősömnek ez volt a kérése.

Szörnyű!!!

2013. júl. 11. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Én évek óta tangát hordok több okból is. Kényelmes, komfortos, szexi, fiatalos, vagány, szellős és mégis tartja a csomagot, barátnőmnek is nagyon bejön. Ráadásul egy seggre feszülős farmerban nem látszik a vonala, mint más alsóknak.

Persze csak egy formás seggen esztétikus, és ha szőrtelenít is a viselője, ugyanis egy szőrös narancsbőrös löttyedt seggen elég lehangoló lehet.

Ha neked tetszik, próbáld ki, lehet hogy megszereted. Régebben amíg nem próbáltam, én sem gondoltam volna, hogy ennyire kényelmes. Elsőre persze szokatlan, de pár nap alatt annyira megszokható, hogy szinte nem is érzed.

2013. júl. 11. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
És főleg a nyári melegben megváltás a tanga, mert nem izzadsz bele. :) Sokkal szellősebb.
2013. júl. 11. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
melegben akkor már értelmesebb ha nem veszel fel alsógatyát
2013. júl. 14. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem tök kényelmes, és szellős.
2013. júl. 20. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:
most komolyan tangát hordtok srácok?:Dnemár,nekem meg már az lehangoló hogy ezt olvasom,brrr:S
2013. szept. 19. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nee tényleg tangát hordtok? :D álmomban sem gondoltam volna h van olyan fiú aki tangát visel :D de ha nektek az úgy jó ;) de szerintem a boxer a legsexybb :)
2014. márc. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!