Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike Air Max cipőt jó áron...

Nike Air Max cipőt jó áron hol lehet az interneten rendelni?

Figyelt kérdés
A vatera és a facebook rendelős oldalak, tele vannak Nike Air Max cipőkkel, ahol meg lehet venni kb. 9000 Ft + postaköltségért (persze nem gondolom hogy eredeti, hanem valami jó kis utánzat). Nem tudja valaki, hogy ők ezeket honnan rendelik? Nyilván olcsóbban szerzik be, hogy még legyen hasznuk rajta. Már végigbújtam az ebay-t, de ott olcsóbbat nem találok, csak eredetit. Várom a válaszokat, előre is köszönöm a segítséget. :)

2013. júl. 10. 11:43
 1/2 anonim válasza:
Figyelj, most azért ne vegyél egy ócska Nike Air Max cipőt h menőzhess, mert 2 hétig se fogja bírni. Ha nem teheted meg, hogy így hirtelen kidobj az ablakon kb. 40k-t, akk inkább spórolj és ha összegyűlt vegyél egy eredetit. Nem kötekedésképpen mondom, csak egy jó tanács.
2013. szept. 17. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:
én Converse másolat cipőt rendeltem és ugyan olyan mint az igazi, sőt kb még tovább is bírja...
2014. febr. 2. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!