Szerintetek milyen ez a matróz kabát?
Figyelt kérdés
Tehát ilyen kabát szerűség, de matrózblúz jelleggel.
Nekem nagyon-nagyon tetszik, szeretnék venni, de félek, hogy az emberek megnéznének miatta az utcán. :D
Igazéból tutira veszek, mert oda vagyok érte, de azért kíváncsi vagyok mások véleményére.
Iskolába hordható? Mit gondolnátok róla, ha valaki ilyenben lenne?
Nem szoknyával, hanem simán nadrággal, őszi, esetleg majd tavaszi napokon hordanám. 15/l
2013. júl. 10. 01:09
1/7 A kérdező kommentje:
2013. júl. 10. 01:15
2/7 anonim válasza:
Szerintem tök jó, nyugodtan vedd fel suliba is.
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon megtetszett a legelső, amúgy is szeretem a hasonló stílusú kabátokat, blézereket, van is egy pár. Nem tudod, hol lehet ilyet kapni? :D Amúgy nyugodtan hordhatsz ilyet, senki nem fog megnézni az utcán.
4/7 randomgirlLOL válasza:
Hű, nagyon tetszik! :D Nekem is kell egy ilyen! :D
Azért vicces lenne iskolai ünnepélyen a matrózblúz fölé felvenni ezt. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy tetszik nektek! :')
Én ebay-en akarom venni. :P Vagyis vetetni az egyik ismerősömmel, mert én nem értek hozzá... :D
2013. júl. 10. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!