Hol lehet hippi cuccokat venni?
Figyelt kérdés
Győrben,vagy nagyon a környékén keresnék boltokat,ahol jó hippi-s cuccok(ruhák,kiegészítők) vannak.
Aki nem tud normális választ csak ilyen és ehhez hasonló "nézz szét 1-2 turkálóban" választ az inkább kíméljen!!!
2013. júl. 9. 15:48
1/7 anonim válasza:
C&A-ban láttam pár ilyen stílusú ruhát...de van kifejezetten hippibolt is, csak most meg nem mondom mi a neve, és nem győrben az árkádban volt, az biztos
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,várok még válaszokat!
2013. júl. 10. 12:59
3/7 anonim válasza:
nah, rájöttem :)
Desigual
-nem tudom mennyire hippi, nézz be! szerintem elég jó, színes meg minden....csak az áraikkal vannak gondok :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de ez nem Győrben van és nem igazán ilyenre gondoltam. Várok még válaszokat!!!
2013. júl. 12. 18:20
5/7 anonim válasza:
Hát, ha nincs kedved bele bajlódni, akkor nézz szét butikokban, eldorádóban. Bár én a legjobb hippis cuccaimat turiban találtam...
Ha van egy kis kreativitásod, festesz magadnak ruhát. :)
Remélem segítettem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Igen a Bahiát ismerem és nagyon jó. Nem rég találtam rá! :)
2014. febr. 3. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!