Lányok! Titeket milyen ruhadarab hoz leginkább lázba egy férfin?
Arra gondolok , hogy melyek azok a cuccok , amelyek miatt jobban megnéztek egy srácot mintha esetleg mást viselne. Ilyenekre gondolok pl. Ing ; V-nyakas póló ; Farmer (ha igen,akkor milyen szabású,márkájú) ; Farmerdzseki ; Bőrkabát(dzseki) ; Bőrcipő ; Öltöny esetleg jöhetnek kiegészítők is : Óra ; Napszemüveg (milyen fazonú) ; Nyaklánc stb. Jah és mit szóltok , ahhoz , ha egy férfi nyáron is hosszúnadrágot , rendes(fedett) cipőt hord.
Kort is írjatok !
20F
Napszemüveg kizárólag ah süt a nap és szükség van rá, szerintem nevetséges amikor borús időbe a srácon(lányon is, de ez most nem kérdés) ott a napszemüveg:D
Cipőből a sportosabb tetszik, nekem nem jön be ha pl szandál van egy pasin:D
Felső az mindegy, csak jól álljon és ne legyen rózsaszín és köldökig kivágott.
Nekem a V nyakú feszülős is bejön, ha a srác elég izmos, vékony fiúkon nem igazán.De ne kombinálja rózsafüzérrel és köves fülbevalóval, mert az nagyon ...ratyi :D
Farmernadrág vagy háromnegyedes nadrág is jöhet, szintén csak annyi, hogy ne legyen rózsaszín és nőies.
A bőrkabát tetszik, csak a többi ruhadarab is passzoljon hozzá.
Pl nekem kifejezetten tetszik ha bőrkabát, alatta fehér(esetleg szürke)póló, "szaggatott" farmer, valamilyen öv hozzá.
Ez olyan rosszfiús, nekem tetszik.:D
A zakó egyértelműen beindítja a fantáziámat... Azért örülök, hogy nem csak nekem. (Bár én jóval fiatalabb vagyok, mint akik itt öltönyöztek...) :D De ahh, baromi jól tud az állni...
És tudom, hogy ez nem ruhadarab, de valóban egy jó illat, és úgy leteperném ott helyben az illetőt...
Amúgy az a baj, hogy szerintem nagyon sokat számít az ember, hogy rajta hogy állnak a dolgok, hogy hozzá mennyire illik...
Sejtettem , hogy az öltönyt ennyien fogják írni :) az jó ,mert szeretem hordani meg jól is érzem magam benne. Egyébként megnyugodtam , mert azt hittem napjainkban tombol az igénytelenség , de itt a válaszokból szerencsére nem ez jön le , szerintem jó elképzeléseitek vannak. És igen az is világos hogy nem mindenkinek ugyanaz áll jól. Pl. most a napszemüvegnél Ray Ban aviatort akartam rendelni , mert valakin rohadt jól áll , de végül beláttam , hogy számomra van előnyösebb is , és nem azt rendeltem. Ugyan ez volt 2 éve is mikor gondolkoztam hogy bőr vagy farmer dzsekit vegyek , végül azért döntöttem a farmer mellet , mert akkor az illet még jobban hozzám (de lassan megérek egy bőrdzsekire is :D)
Amin meglepődtem , az az , hogy többen írtátok a parfümöt ,végülis érthető. (bár én inkább régebben illatoztam magam intenzívebben , ma már inkább az szeretem magamon(meg lányon is) hogyha inkább csak akkor érezni , ha közel vagyok hozzá)
Kösz az eddigi válaszokat , ha gondoljátok jöhetnek még ! :D
Csak két szó szivi: KÉK ING.
Ha van kék inged akkor nálam 10-es vagy. De csak a világos kék ing, a sötét az nekem olyan stílus egy férfitól hogy: "Dobjuk fel Manci néni teájával a bulit." De a világos kék az tipikusan az a ravaszság az a vadság amit titkolni próbál az ilető az ingjével mert mind tudjuk hogy mi lapul a ruha alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!