Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha én és a...

Szerintetek gáz ha én és a barátnőm ugyanolyan a ruhában megyünk bulizni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 8. 21:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

ha fiú vagy, akkor mindenképpen.

ha lány, akkor nem feltétlenül az szerintem, ha mellé mások vagytok alapból külsőre (pl. te szőke, ő barna). de ha a hajatok is ugyanolyan, vagy hasonló, akkor ciki tud lenni, főleg, ha mondjuk valaki betalálja az egyikőtöket, aztán véletlenül tíz perc múlva a másikat :)

2013. júl. 8. 21:35
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
nem baj! a lányok nagy része úgyis ugyanúgy néz ki a bulikban
2013. júl. 8. 21:39
 3/15 A kérdező kommentje:
lányok vagyunk amúgy :)
2013. júl. 8. 21:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hülye kérdés, de ugyanolyan alatt azt érted, hogy a színük is egyforma? Mert az szerintem furcsa, de ha ugyanaz a fazon, csak más színűek az nagyon jó. Főleg ha még a hajatok is különbözik.
2013. júl. 8. 21:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Teljesen ugyanolyan a kettő ,színre is :-)
2013. júl. 8. 22:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én szeret(nék)ek egyedi lenni és ki nem állhatom, amikor az ismerős lányok megkérdezik ezt meg azt hol vettem aztán másnap ugyanúgy néznek ki mint én.

De ez én vagyok.

2013. júl. 8. 22:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Gáznak nem gáz, de szerintem nem jó ötlet. Egyrészt ugye az egyediség miatt, másrészt gyerekesnek tűnhet, de szerintem a legfontosabb szempont az az,hogy nagyon összehasonlíthatóvá váltok, így jobban kijön, ha az egyikőtöknek jobb/rosszabb alakja van, mint a másiknak vagy csak valamelyikőtöknek szimplán jobban áll a ruha és ez elég kellemetlen lehet, feltéve, hogy nem akartok versengeni egymással.
2013. júl. 8. 23:36
 8/15 anonim ***** válasza:

én biztos nem mennék ugyanolyan ruhába a barátnőmmel. hol marad az én stílusom akkor?

külső szemmel meg nevetségesnek és gyerekesnek tartom az ilyeneket. vegyetek sajátot ami titeket tükröz. attól, hogy jóban vagytok nem vagytok ikerpár vagy egy ember. :)

2013. júl. 9. 11:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyerekes az ilyen.
2013. júl. 9. 13:00
 10/15 Dreigang válasza:
Szerintem poén, kérdés, hogy mondjuk másodszor is az lesz-e?
2013. júl. 16. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!