Szerintetek gáz ha én és a barátnőm ugyanolyan a ruhában megyünk bulizni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 21:25
1/15 anonim válasza:
ha fiú vagy, akkor mindenképpen.
ha lány, akkor nem feltétlenül az szerintem, ha mellé mások vagytok alapból külsőre (pl. te szőke, ő barna). de ha a hajatok is ugyanolyan, vagy hasonló, akkor ciki tud lenni, főleg, ha mondjuk valaki betalálja az egyikőtöket, aztán véletlenül tíz perc múlva a másikat :)
2/15 anonim válasza:
nem baj! a lányok nagy része úgyis ugyanúgy néz ki a bulikban
3/15 A kérdező kommentje:
lányok vagyunk amúgy :)
2013. júl. 8. 21:42
4/15 anonim válasza:
Lehet hogy hülye kérdés, de ugyanolyan alatt azt érted, hogy a színük is egyforma? Mert az szerintem furcsa, de ha ugyanaz a fazon, csak más színűek az nagyon jó. Főleg ha még a hajatok is különbözik.
5/15 A kérdező kommentje:
Teljesen ugyanolyan a kettő ,színre is :-)
2013. júl. 8. 22:05
6/15 anonim válasza:
Hát én szeret(nék)ek egyedi lenni és ki nem állhatom, amikor az ismerős lányok megkérdezik ezt meg azt hol vettem aztán másnap ugyanúgy néznek ki mint én.
De ez én vagyok.
7/15 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, de szerintem nem jó ötlet. Egyrészt ugye az egyediség miatt, másrészt gyerekesnek tűnhet, de szerintem a legfontosabb szempont az az,hogy nagyon összehasonlíthatóvá váltok, így jobban kijön, ha az egyikőtöknek jobb/rosszabb alakja van, mint a másiknak vagy csak valamelyikőtöknek szimplán jobban áll a ruha és ez elég kellemetlen lehet, feltéve, hogy nem akartok versengeni egymással.
8/15 anonim válasza:
én biztos nem mennék ugyanolyan ruhába a barátnőmmel. hol marad az én stílusom akkor?
külső szemmel meg nevetségesnek és gyerekesnek tartom az ilyeneket. vegyetek sajátot ami titeket tükröz. attól, hogy jóban vagytok nem vagytok ikerpár vagy egy ember. :)
10/15 Dreigang válasza:
Szerintem poén, kérdés, hogy mondjuk másodszor is az lesz-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!