A Luis vuitton Miért olyan felkapott márka?
De én azt kvára leszarnám h mennyibe kerülXD istenemm...ez oylan béna dolog h a legtöbb izléstelen ember akinek avn pénze azthiszi h ha 100000 forint akkor biztos izléses-.-"
ÍZLÉS, STÍLUS....EMBEREK...na a drop dead az vmi, az stílus és ízlés is, már aki elég elvont hozzá.
Pont azért menő, mert drága, így lehet vele "rajolni".
Amúgy van ilyen jelenség:
Régebben a Mercedes átállt egy új gyártási technológiára, így ugyanazon autókat sokkal olcsóbban tudták előállítani, és azt érvényesítették is az árakban. Jóval olcsóbbak lettek a kocsijaik. És tudod i történt? Az eladások visszaestek...
De amikor visszaemelték az árat "indokolatlanul", gondolom, kitalálod a folytatást... Igen, ismét elkezdtek Mercedest vásárolni az emberek.
Ezen biztos megsértődsz majd, de ne vedd támadásnak, csak úgy felvetődött bennem:
Ha Te elégedett vagy magaddal, és a talán általad is képviselt elvont stílussal, akkor miért érdekel/frusztrál téged, ha mások LV, vagy más designertáskát hordanak?
Szóval mi a jó abban, ha "leszólsz" másokat csak egy dolguk alapján?
Egyébként tényleg LV táskát látni a legtöbb magyar hírességnél is, de ennek szerintem egyszerű oka van: ordít róla, hogy mi, hiszen ott van a monogram, meg az összetéveszthetetlen márkajelzés.
Egy Fendi vagy Hermés táskát már nehezebb felismerni "földi halandó" szemmel.
Ez az oka annak is, hogy elsőként a LV-monogramos, meg a Chanel karikás táskák kezdték ellepni a piacokat.
Huh, mennyit érthetsz a divathoz, drága Kérdező :))
"Luis vuitton, giccu" :))) Jót mosolyogtam, köszönöm szépen kis 12 éves "EGYÉNISÉG" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!