Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Luis vuitton Miért olyan...

A Luis vuitton Miért olyan felkapott márka?

Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem néz ki jól és ráadásul hü lye p icsák hordják.Olyan mint a giccu meg d&g meg prada meg yilen sznobságok.Jo leeht h minöségi meg nemtom...de mit esznek rajta? sokkal szivesebben hordok mondjuk egy dizájnos, ízléses táskát ami jol néz ki mint ezt a tömegsz art.
2009. okt. 17. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Azért felkapott, mert épp hogy nem "tömegsz*r", ahogy te fogalmaztál. Egy eredeti Louis Vuitton női táska 100 000 forintnál kezdődik, így ebben az országban éppen ezért nem lehet "tömegsz*r". Persze aki a kínai piacon veszi a koppintottat, az meg is érdemli. Mindenki röhögni fog rajta.
2009. okt. 17. 19:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek pont,hogy nem tömeg szarok mert egy átlag ember a több havi fizetéséből sem tudná megvenni, viszont azért rohangál ilyen márkás cuccokkal a legtöbb hülye p*csa,mert már kapsz bárhol hamisított gucci táskát 1500 ft-ért sorolhatnám még.
2009. okt. 17. 20:45
 3/11 A kérdező kommentje:

De én azt kvára leszarnám h mennyibe kerülXD istenemm...ez oylan béna dolog h a legtöbb izléstelen ember akinek avn pénze azthiszi h ha 100000 forint akkor biztos izléses-.-"

ÍZLÉS, STÍLUS....EMBEREK...na a drop dead az vmi, az stílus és ízlés is, már aki elég elvont hozzá.

2009. okt. 17. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Pont azért menő, mert drága, így lehet vele "rajolni".

Amúgy van ilyen jelenség:

Régebben a Mercedes átállt egy új gyártási technológiára, így ugyanazon autókat sokkal olcsóbban tudták előállítani, és azt érvényesítették is az árakban. Jóval olcsóbbak lettek a kocsijaik. És tudod i történt? Az eladások visszaestek...

De amikor visszaemelték az árat "indokolatlanul", gondolom, kitalálod a folytatást... Igen, ismét elkezdtek Mercedest vásárolni az emberek.

2009. okt. 17. 21:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát ha nekem adnának egyet ingyen....NEEEEEM: D, dehogy hordanám, pfuj. eladnám:P
2009. okt. 17. 23:06
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Már bocsika,de a kínai a tömeg szar.
2009. okt. 18. 10:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezen biztos megsértődsz majd, de ne vedd támadásnak, csak úgy felvetődött bennem:

Ha Te elégedett vagy magaddal, és a talán általad is képviselt elvont stílussal, akkor miért érdekel/frusztrál téged, ha mások LV, vagy más designertáskát hordanak?

Szóval mi a jó abban, ha "leszólsz" másokat csak egy dolguk alapján?

Egyébként tényleg LV táskát látni a legtöbb magyar hírességnél is, de ennek szerintem egyszerű oka van: ordít róla, hogy mi, hiszen ott van a monogram, meg az összetéveszthetetlen márkajelzés.

Egy Fendi vagy Hermés táskát már nehezebb felismerni "földi halandó" szemmel.

Ez az oka annak is, hogy elsőként a LV-monogramos, meg a Chanel karikás táskák kezdték ellepni a piacokat.

2009. okt. 18. 11:57
 8/11 A kérdező kommentje:
én csak nem értem.És nem tom mért fusztrál, de fusztrál.
2009. okt. 18. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz ezzel, nekem legalábbis teljesen mindegy,hogy ki milyen táskát ruhát hord lehet az drága, olcsó vagy épp hamisított. az LV, gucci, és társai mindig felkapott lesz! Úgyhogy inkább nyugodj bele:D
2009. okt. 18. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Huh, mennyit érthetsz a divathoz, drága Kérdező :))

"Luis vuitton, giccu" :))) Jót mosolyogtam, köszönöm szépen kis 12 éves "EGYÉNISÉG" :))

2009. okt. 18. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!